DRESS TO IMPRESS

Een virtueel kantoor biedt starters of zelfstandigen een professionele uitstraling. Naast een echt kantooradres (o.a. handig voor Google Places) beschik je tevens over een eigen telefoniste. Zo bouw je aan een professioneel imago en reputatie.

[ bekijk webvideo ]

Webvideo

webvideo_banner

Virtuele indruk
Krijg direct een snelle indruk wat het Smart Business Center voor jou kan betekenen!
[ bekijk webvideo ]

Get business!

receptioniste

Netwerken 2.0
Een business center is een perfecte netwerkplek, helemaal met onze gratis netwerkactiviteiten om dit te stimuleren!

Vergelijken

banner_vergelijken-01

Neem ons onder de loep!
Vergelijk ons aanbod en prijsstelling met andere business centers in Amsterdam.
[ ga direct naar de vergelijkingswebsite ]

Telefoonservice & postadres

Virtueel_kantoorEen virtueel kantoor is een perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of interimmen, maar wel een professionele uitstraling willen tegen lage kosten. Een adequate telefoonopname en de mogelijkheid om je prospect, klant, leverancier of partner bij ons in een vergaderruimte te kunnen ontvangen zijn belangrijke tools zijn voor het bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten.

Het pakket bestaat uit de volgende diensten:

Prestigieus vestigingsadres
adresMet een virtueel kantoor kan je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.
Professioneel postadres
brievenbus Op al je uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. mag je ons adres als postadres opgeven. Wij sturen 2 keer per week de post naar je door. Met zo'n professioneel postadres maak je op potentiële klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.
Flexibele VOIP telefooncentrale
voipJe maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en je telefoonnummer zelf beheren. Zo creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid. [ lees meer ]
Telefoonantwoordservice
telefoonserviceJe telefoon wordt snel en accuraat met jouw bedrijfsnaam opgenomen door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!
Telefoonnummer behoud
020Een belangrijk ander voordeel van onze VOIP telecom oplossing is dat het mogelijk is om je 020-nummer bij een verhuizing mee te nemen. Handig voor je klanten en leveranciers die geen nieuw telefoonnummer hoeven in te stellen!
Vergaderfaciliteiten
vergaderruimteAls klant kun je gebruikmaken van onze vergaderruimte. Bijvoorbeeld om in alle rust met een klant een bespreking te voeren of om te brainstormen. Je huurt de vergaderruimte al vanaf € 40,- per uur.
GRATIS Netwerkactiviteiten
netwerkenJe mag gratis deelnemen aan onze netwerkactiviteiten. Zo profiteer je direct van de netwerkmogelijkheden binnen het business center en kun je jezelf presenteren aan potentiële klanten.
GRATIS Workshops
workshop"Kennis is macht" een gezegde dat zeker op ondernemen van toepassing is. Wij organiseren interessante workshops om je in je ondernemerschap te ondersteunen. Als klant mag je hier gratis gebruik van maken.
TIJDELIJKE ACTIE

Virtual Office
Prijs voor € 125,- per maand ex btw. Inclusief: postadres, bezoekadres en postdoorstuurservice 1 x per week naar adres naar keuze.

Smart Office
Prijs voor € 175,- per maand ex btw. Inclusief: zakelijk nschrijving bij de Kvk, postadres, bezoekadres, postdoorsturen 2 x per week, eigen 020 nummer, telefoon aanname met uw bedrijfsnaam, gebruik van de business lounge 2 per week, ontvangst van uw relaties door de gastvrouw en receptie inclusief internet op locatie en koffiespecialiteiten, gratis en ruim parkeren.

Informeer naar de voowaarden.

Bekijk ook:

Contact

SBC_exterieur

[ AMSTERDAM ]

Daalwijkdreef 47
1103 AD  AMSTERDAM

T 020 - 820 21 27
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  SBC_Alkmaar_klein

[ ALKMAAR ]

Comeniusstraat 2a
1817 MS ALKMAAR

T 072 - 820 03 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Virtuele rondleiding

Videotour_imac

Inloggen

U bevindt zich hier: Home Virtueel kantoor Telefoonservice & postadres