Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

SmartCrew

Bedrijven bestaan uit mensen en goede bedrijven uit goede mensen. De crew brengt het concept dagelijks tot leven en zorgt voor de juiste sfeer en organisatie. We stellen ze graag even voor.

claudia website 1
Claudia

Claudia Buren

Claudia is onze spin in het web! Zij is als office manager verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van Smart Business Center Alkmaar. Zowel facilitair als operationeel is zij het aanspreekpunt voor onze huurders. ‘Achter de schermen’ zorgt zij samen met Wilco dat alles perfect geregeld wordt. Claudia is van vele markten thuis en is daardoor voor onze klanten een echte vraagbaak. Zij kent ons concept en onze procedures als geen ander en weet hier een gestructureerd geheel van te maken, ook tijdens de hectische, drukke dagen die in ons center ook vaak voorkomen. Daarnaast verzorgd zij alle evenementen en vergaderingen binnen SBC.

Wilco

Wilco Muntjewerf

Wilco is de operationele man van het SBC. Dagelijks heeft hij contact met nieuwe klanten, maar ook met de bestaande huurders. Hij houdt het SBC technisch op niveau en is hij commercieel verantwoordelijk. Hij doet dit op geheel eigen wijze; altijd oprecht en geïnteresseerd in de ‘mens achter het bedrijf’ en is daardoor een graag gezien persoon binnen het center. Vanaf de start heeft hij de volledige inrichting en sfeer voor zijn rekening genomen. De inspirerende omgeving die daar uit is ontstaan is o.a. één van de pijlers van het Smart Business Center.

LOCATIES