Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

FACILITEITEN Alkmaar

Het Smart Business Center Alkmaar biedt haar gebruikers uitgebreide faciliteiten aan. Hier worden geen extra of verborgen ‘servicekosten’ voor berekend. Bekijk hieronder de belangrijkste faciliteiten of bekijk onze web commercial met alle voordelen op een rij.

Onderstaand de faciliteiten.

Vragen, offerte of huren? Bel ons direct!

KANTOORRUIMTEN

kantoorruimten fulltime of flexibel

Smart Business Centers zijn modern en licht. Alle kantoren zijn dan ook voorzien van veel daglicht, wat zorgt voor een prettige werksfeer.

Receptie

Receptie & ontvangstlobby

Bij binnenkomst valt direct de ruime en lichte receptie op. Na een persoonlijk ontvangst door de receptioniste kan de klant of gast even plaatsnemen in de lounge. Zo wordt uw klant professioneel ontvangen!

BUSINESSLOUNGE

Ontmoetings- en netwerkplek

De gezellige en sfeervolle business lounge bevindt zich op de begane grond. Een goede plek om met een collega of relatie een kop koffie te drinken. Maar ook een uitgelezen ontmoetings- en netwerkplek.

COFFEECORNER

Een heerlijke ontmoetingsplek

Op de begane grond bevindt zich een heerlijke coffee corner met een uitstekende koffiemachine. Een heerlijke ontmoetingsplek om andere flexwerkers of huurders te ontmoeten en te netwerken.

LEESTAFEL

Nieuwste dagbladen en magazines

Ook de leestafel is een prettige manier om even te ontspannen en andere flexwerkers of huurders te ontmoeten. Op de leestafel vind u de nieuwste dagbladen, interessante glossys en business magazines.

BEREIKBAARHEID

Gelegen aan ringwegen

Het Smart Business Center Alkmaar is gelegen nabij de ringwegen in Alkmaar. Zo ben je minimale reistijd kwijt.

VERGADEREN

Beschikbare vergaderfaciliteiten

Huurders en externe klanten kunnen gebruikmaken van onze vergaderruimten. Bijvoorbeeld om in alle rust met een prospect een gesprek te voeren of om bijvoorbeeld te brainstormen. Je huurt een vergaderruimte al vanaf € 15,- per uur.

VOIP TELEFONIE

Flexibele state-of-the-art VOIP

Je maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en daarmee je telefoonnummer zelf beheren. Daarmee creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid.

SNEL INTERNET

Razendsnel internet

Onze kantoren zijn voorzien van CAT 6A bekabeling en het internet verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee beschikken onze huurders over een snelle internetverbinding.

KOPIËREN

Professionele kopieermachine

De receptie is voorzien van een professionele kopieermachine. De receptie helpt je ook graag om bijv. boekjes of een mailing te maken.

KLIMAATBEHEERSING

binnenklimaat?

Het Smart Business Center Alkmaar heeft klimaatbeheersing, dat wil zeggen dat de temperatuur, luchtvochtigheid en warmte goed zijn te regelen. U kunt de verwarming zelf regelen. In de zomer en winter dus altijd een prettig werkklimaat.

PARKEREN

Gratis parkeergelegenheid

Rond het pand en in de parkeergarage zijn voldoende parkeerplaatsen om zonder zorgen te parkeren. Bovendien is dit gratis voor u en uw bezoek.

Vragen, offerte of huren? Bel ons direct!

LOCATIES