Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

Bij Smart Business Center Alkmaar kunt u al terecht voor kantoorruimte vanaf 12 m2 en dat ook nog eens op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen bereikbaar.

Full-time kantoor

Met een fulltime kantoor profiteer je optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn. Met onze transparante aanpak kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent. Zo beschik je meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

SAMSUNG CSC

Gestoffeerd en gemeubileerd

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met ‘plug & play’ internetaansluiting en VOIP-telefonie. Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is de computer aansluiten. Ook schoonmaak en een extra sleutel voor uw werknemers zijn geregeld. U wordt veel extra werk uit handen genomen zodat u kunt ondernemen.

Full service en All in

Full service betekent ook echt volledig! All in is ook echt alles voor 1 vaste prijs! Mocht u zelf andere wensen of eisen hebben dan staan wij daar voor open. Met onze flexibele en professionele aanpak hebben wij zowel grote als kleine huurders kunnen huisvesten. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste tarieven. Je weet precies vooraf waar je achteraf aan toe bent.

SAMSUNG CSC

Gedeeld kantoor

Wil je een vast eigen kantoor hebben, maar de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Een gedeeld kantoor deel je met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen relatief lage kosten!

Vragen, offerte of huren? Neem contact met ons op!

LOCATIES