Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

Service Alkmaar

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Hiervoor worden geen extra of verborgen ‘servicekosten’ berekend. Bekijk hieronder de belangrijkste faciliteiten:

Flexibel werken en huren

Met een virtueel kantoor kun je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed open in de markt. Dat kan handig zijn voor het in contact komen met nieuwe klanten of opdrachtgevers.

Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Rolstoel- vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn 2 invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Bemande receptie

Tijdens kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Telefoon- antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Telefoonnummer behoud

Een belangrijk ander voordeel van onze VOIP telecom oplossing is dat het mogelijk is om je 072-nummer bij een verhuizing mee te nemen. Handig voor je klanten en leveranciers die geen nieuw telefoonnummer hoeven in te stellen!

Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Internet- verbinding

Het pand is voorzien van CAT6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

GRATIS Netwerk- activiteiten

Je mag gratis deelnemen aan onze netwerkactiviteiten. Zo profiteer je direct van de netwerkmogelijkheden binnen het business center en kun je jezelf presenteren aan potentiƫle klanten.

Vragen, offerte of huren?

LOCATIES