Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

Vergaderen – Trainen – Presenteren

Smart Business Center Alkmaar is een modern en sfeervol zaken centrum, gericht op werken én vergaderen. Wij bieden verschillende moderne en goed uitgeruste vergaderzalen aan. Denk aan licht, ruimte en sfeer. Ons gehele concept is ‘out of the box’ en dit vindt u ook terug in ons meeting aanbod. Onze persoonlijke aandacht vindt u terug in de ontvangst van onze gastvrouwen. Vergaderen bij SBC betekent dat u uw aandacht alleen maar op uw bijeenkomst hoeft te richten; wij zorgen voor de rest.

 

Vergaderzaal groot

 

SAMSUNG CSC

Kleine Vergaderzaal

t/m 6 personen

Omschrijving

De vergaderzaal heeft een prettige ligging bij de lounge op de begane grond. De zaal is opgesteld in een boardroom setting en is geschikt voor met name kleine vergaderingen, presentaties of als intieme spreekruimte. Alle faciliteiten zoals beamer, flipover en zonwering/verduistering zijn aanwezig.

arrangementprijs vanaf € 30,00 p.p

SAMSUNG CSC

Middelgrote Vergaderzaal

t/m 6 personen

Omschrijving

Het is een ruime, lichte en sfeervol ingerichte vergaderkamer. Een perfecte ruimte voor een product presentatie voor een kleine groep of een meeting met klanten. Groepen tot 8 personen mogelijk, maar de basis is 6 personen. Alle faciliteiten zoals beamer, flipover en zonwering/verduistering zijn aanwezig.

SAMSUNG CSC

Grote Vergaderzaal

t/m 10 personen

Omschrijving

Met ruime afmeting is het een moderne en ruime vergaderzaal met veel daglicht, opgesteld in een boardroomsetting. Gelegen op de 1ste verdieping en heeft daarom ook een mooi uitzicht over de omgeving. Alle faciliteiten zoals beamer, flipover en zonwering/verduistering zijn aanwezig.

trainingsruimte coachings SBC Alkmaar

Coaching- en trainingsruimte

t/m 4 personen

Omschrijving

Naast de bovenstaande vergaderzalen, bieden wij ook kleine kantoren aan voor de wat intiemere gesprekken. Direct gelegen aan de business lounge op de begane grond, zijn deze ruimtes zeer geschikt als mooie coaching ruimte of trainingsdoeleinden.

LOCATIES