Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

SmartCrew

Bedrijven bestaan uit mensen en goede bedrijven uit goede mensen. De crew brengt het concept dagelijks tot leven en zorgt voor de juiste sfeer en organisatie. We stellen ze graag even voor.

Wendy

Wendy

Wendy is als office medewerkster medeverantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van Smart Business Center Amsterdam. ‘Achter de schermen’, zorgt zij samen met Jacqueline dat de administratie tot in de puntjes geregeld is, maar ook facilitair is zij het aanspreekpunt voor onze huurders. Wendy bewaart de rust tijdens de hectische, drukke dagen die in ons center vaak voorkomen. Met haar ervaring binnen de meeting & event branche, verzorgt zij ook alle evenementen en vergaderingen binnen Smart Business Center en maakt zij graag een offerte voor u op maat!

SAMSUNG CSC
Marion

Marion Box

Marion is als receptioniste het visitekaartje van Smart Business Center, die onze gasten elke dag weer met veel enthousiasme en interesse begroet. Marion kent onze huurders en weet hoe zij graag benaderd en ondersteund willen worden. Dat is tenslotte voor iedere ondernemer anders en zij begrijpt dit. Ook telefonisch is zij het eerste aanspreekpunt, zowel voor Smart Business Center als voor onze klanten is zij ‘de stem’ van het bedrijf. Keurig, direct en hartelijk.

Wilco

Wilco Muntjewerf

Wilco heeft dagelijks contact met nieuwe klanten, maar ook met de bestaande huurders. Hij houdt het SBC technisch op niveau en is hij commercieel verantwoordelijk. Hij doet dit op geheel eigen wijze; altijd oprecht en geïnteresseerd in de ‘mens achter het bedrijf’, daardoor is hij een graag gezien persoon binnen het center. Vanaf de start heeft hij de volledige inrichting en sfeer voor zijn rekening genomen. De inspirerende omgeving die daaruit is ontstaan is o.a. één van de pijlers van het Smart Business Center.

 

Jacqueline

Jacqueline de Vries

Jacqueline is verantwoordelijk voor de sales en het dagelijks contact met zowel nieuwe klanten als bestaande huurders.  Zij zorgt ervoor dat daarin alles goed geregeld wordt en dat er een goede sfeer hangt binnen het center. De sfeer is essentieel. Ze zorgt ervoor dat ons concept gehandhaafd wordt en denkt graag met u mee over de mogelijkheden die het Smart Business Center te bieden heeft. Nieuwe huurders worden door haar gastvrij ontvangen, zodat zij vanaf dag 1 hun weg weten te vinden en zich thuis voelen.

LOCATIES