Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

Flexwerken in Amsterdam

Heb je af en toe een leuke werkplek nodig of wil je samen met anderen werken? Flexwerkers vinden in het Smart Business Center een perfecte oplossing. Je kunt werken in een open ruimte (flexwerkplek), maar als je liever privé werkt dan is het werken in een kantoor (flexwerkkantoor) ook mogelijk. Hoe je het ook wilt, het kan altijd op een flexibele basis. Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Werken in de prettige ambiance van de business lounge? Gebruik maken van WiFi internet en allerlei andere faciliteiten? Je huurt al een werkplek vanaf € 15,- (excl. btw) per dag.

Optimale bereikbaarheid &
parkeergelegenheid

Het Smart Business Center in Amsterdam ligt direct aan de ringweg en biedt voldoende en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

COFFEECORNER

Een heerlijke ontmoetingsplek

Op de begane grond bevindt zich een speciale coffee corner met een uitstekende koffiemachine. Een heerlijke ontmoetingsplek om andere flexwerkers of huurders te ontmoeten en te netwerken.

FLEXWERKPLEK

Inspirerende werkplek

Onze flexwerkplekken bevinden zich op de begane grond en beletage. Hier kun je in een inspirerende omgeving werken. Er is WIFI of een vaste internetaansluiting aanwezig.

BUSINESSLOUNGE

Ontmoetings- en netwerkplek

De gezellige en sfeervolle business lounge bevindt zich op de begane grond. Een goede plek om met een collega of relatie een kop koffie te drinken. Maar ook een uitgelezen ontmoetings- en netwerkplek.

Meer informatie over de mogelijkheden om te flexwerken?

LOCATIES