Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

Bij Smart Business Center Amsterdam kunt u al terecht voor kantoorruimte vanaf 12 m2 op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen bereikbaar.

Fulltime kantoor

Met een fulltime kantoor profiteer je optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn. Met onze transparante aanpak kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent. Zo beschik je meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Gestoffeerd en gemeubileerd

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met ‘plug & play’ internetaansluiting en VOIP-telefonie. Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is de computer aansluiten. Ook schoonmaak en een extra sleutel voor uw werknemers zijn geregeld. U wordt veel extra werk uit handen genomen, zodat u kunt ondernemen.

Full service en All-in

Full service betekent ook echt volledig! All-in is ook echt alles voor één vaste prijs! Mocht u zelf andere wensen of eisen hebben, dan staan wij daar voor open. Met onze flexibele en professionele aanpak hebben wij zowel grote als kleine huurders kunnen huisvesten. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste tarieven. Je weet precies vooraf waar je achteraf aan toe bent!

SAMSUNG CSC

Gedeeld kantoor

Wil je een vast eigen kantoor hebben, maar de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Een gedeeld kantoor deel je met anderen die het zelfde contract hebben afgesloten. Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen relatief lage kosten!

Ingericht kantoor

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met 'plug & play' internetaansluiting en VOIP-telefoniecentrale. Het enige dat je nog hoeft te doen is je computer aansluiten. En natuurlijk je fotolijstjes op je bureau plaatsen!

Prestigieus vestigingsadres

Met een virtueel kantoor kun je jouw Kamer van Koophandel inschrijving overzetten naar ons adres. Daarmee ben je meteen in bezit van een prestigieus vestigingsadres. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of relaties.

Professionele pandfoto's

Naast het gebruik van ons adres leveren wij je professionele foto's van ons pand aan. Daarmee visualeer je jouw P van Plaats op je website. Dat maakt op (potentiële) klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.

Vergader- faciliteiten

Als klant kun je gebruikmaken van onze vergaderruimtes. Bijvoorbeeld om in alle rust met een klant een bespreking te voeren of om te brainstormen. Je huurt de vergaderruimte al vanaf € 30,- per uur.

Bemande receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten vriendelijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Business lounge

De business lounge bevindt zich op de begane grond en voorzien van heerlijke banken en tafels. Een goede plek om een kop koffie te drinken en tevens een uitgelezen plek om te netwerken.

Klimaatbeheersing

Het Smart Business Center heeft klimaatbeheersing. Dat wil zeggen dat de temperatuur en luchtvochtigheid continu wordt geregeld. Dat kan door de verwarming of door airconditioning gebeuren. De business lounge is voorzien van vloerverwarming.

Uitstekende bereikbaarheid

Het Smart Business Center is gelegen nabij de ringwegen in Amsterdam. Zo ben je minimale reistijd kwijt.

RUIM PARKEREN

Rond het pand zijn voldoende parkeerplekken om zonder zorgen te parkeren. Bovendien is het en ruim parkeren op eigen terrein.

Offerte aanvragen voor een fulltime kantoor?

LOCATIES