Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

Kantoorruimte huren

Gedeeld kantoor Amsterdam

Wil je een vast eigen kantoor hebben in Amsterdam, maar de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Een gedeeld kantoor deel je met iemand anders die hetzelfde contract heeft afgesloten. Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen de laagste kosten!

Vragen, offerte of huren? Neem contact met ons op

Ingericht kantoor

Met een gedeeld kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met 'plug & play' internetaansluiting en VOIP-telefoniecentrale. Het enige dat je nog hoeft te doen is je computer aansluiten. En natuurlijk je fotolijstjes op je bureau plaatsen!

Bemande receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je bezoekers ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Business lounge

De business lounge bevindt zich op de begane grond en is voorzien van heerlijke banken en tafels. Een goede plek om een kop koffie te drinken en tevens een uitgelezen plek om te netwerken.

Koffie & Thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Ontvangst & Lobby

Het business center is voorzien van een ontvangst lobby. Na ontvangst door de receptioniste, kunnen gasten hier even plaatsnemen om rustig te wachten.

En nog meer...

Het Smart Business Center biedt nog veel meer faciliteiten. Bekijk het volledige overzicht op de pagina faciliteiten.

LOCATIES