Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

Postadres & Telefoon Amsterdam

Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of extern bij klanten zitten. Zoekt u een professionele uitstraling tegen lage kosten, adequate telefoonopname en de mogelijkheid om uw prospect te ontvangen? Dat kan bij het Smart Business Center Amsterdam door middel van een virtueel kantoor. Dit is een tool om te bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten. U ontvangt uw klant op een professionele locatie en de telefoon nemen wij op met uw bedrijfsnaam. Zo houdt u tijd over voor uw klanten en bent u altijd bereikbaar.

VIRTUEEL_KANTOOR klein formaat

 

PRESTIGIEUS VESTIGINGSADRES

Met een virtueel kantoor kunt u onze locatie gebruiken als bezoek- en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

PROFESSIONEEL POSTADRES

Op al uw uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. mag u ons adres als postadres opgeven. Wij sturen 2 keer per week de post naar u door. Met zo'n professioneel postadres maak je op potentiële klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.

FLEXIBELE VOIP TELEFOONCENTRALE

Je maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en uw telefoonnummer zelf beheren. Zo creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid.

Direct een virtueel kantoor aanvragen?

LOCATIES