Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

 

Business lounge

Service

Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Hiervoor worden geen extra of verborgen ‘servicekosten’ berekend. Alle faciliteiten zijn er op gericht u als huurder en klant efficiĆ«nter te laten werken.

Bekijk hieronder de belangrijkste faciliteiten.

Flexibel werken en huren

Met onze contracten komt u nooit voor verrassingen te staan. Gebruik op alle locaties de faciliteiten die er zijn en maak zakelijk een goede indruk. Mocht u meer wensen hebben of een ander contract willen dan kan dat zonder problemen of ingewikkelde opzegprocedure. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich door een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan u!

Rolstoel- vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Bemande receptie

Tijdens kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen uw telefoon opgenomen, maar worden ook uw gasten persoonlijk ontvangen. Dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Telefoon- antwoordservice

Uw telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met uw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of relaties een professionele indruk van uw instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard bij, dus geen extra kosten!

Telefoonnummer behoud

Een belangrijk ander voordeel van onze VOIP telecom oplossing is dat het mogelijk is om uw 020-nummer bij een (eventuele) verhuizing mee te nemen. Handig voor uw klanten en relaties die geen nieuw telefoonnummer hoeven in te stellen.

Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, dit is inclusief.

Internet verbinding

Het pand is voorzien van CAT6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

GRATIS Netwerk- activiteiten

U mag gratis deelnemen aan onze netwerkactiviteiten. Zo profiteert u direct van de netwerkmogelijkheden binnen het business center en kunt u uzelf presenteren aan potentiƫle klanten.

Vragen, offerte of huren? Neem contact met ons op

LOCATIES