Telefoonnummers
Locaties kantoor huren in...

Flexwerkplek

flexwerkplekflexwerkplekFlexwerken

Heb je af en toe een leuke werkplek nodig of wil je samen met anderen werken? Flexwerkers vinden in het Smart Business Center een perfecte oplossing. Je kunt werken in een open ruimte (flexwerkplek), maar als je liever privé werkt dan is het werken in een kantoor (flexwerkkantoor) ook mogelijk. Hoe je het ook wilt, het kan altijd op een flexibele basis. Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Je kunt in de prettige ambiance van de business lounge werken, gebruik maken van WiFi internet en allerlei andere faciliteiten. Je huurt al een werkplek vanaf € 15,- (excl. btw) per dag.

Optimale bereikbaarheid
& parkeergelegenheid

De Smart Business Centers liggen direct aan de ringwegen en bieden voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Coffee corner

Een heerlijke ontmoetingsplek

Op de begane grond bevindt zich een speciale coffee corner met een uitstekende koffiemachine. Een heerlijke ontmoetingsplek om andere flexwerkers of huurders te ontmoeten en te netwerken.

Flexwerkplek

Inspirerende werkplek

Onze flexwerkplekken bevinden zich op de begane grond en beletage. Hier kun je in een inspirerende omgeving werken. De business lounge is een open ruimte en voorzien van heerlijke banken en tafels. Tevens een uitgelezen plek om te netwerken

Businesslounge

Ontmoetings- en netwerkplek

De gezellige en sfeervolle business lounge bevindt zich op de begane grond. Een goede plek om met een collega of leverancier een kop koffie te drinken. Maar ook een uitgelezen ontmoetings- en netwerkplek.

Meer informatie over een flexwerkplek huren?

LOCATIES