Telefoonnummers
Locaties kantoor huren in...

Bij Smart Business Center kunt u al terecht voor kantoorruimte vanaf 12 m2 en dat ook nog eens op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen bereikbaar.

Gedeeld kantoor

Wil je een vast eigen kantoor hebben, maar de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Een gedeeld kantoor deel je met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen relatief lage kosten!

Kantoorruimte

Gestoffeerd en gemeubileerd

Wij bieden u een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen; gestoffeerd, gemeubileerd en met ‘plug & play’  internetaansluiting en VOIP-telefoniecentrale. Het enige dat je nog hoeft te doen is je computer aansluiten. En natuurlijk je fotolijstjes op je bureau plaatsen!

 

SAMSUNG CSCFulltime kantoor

Met een fulltime kantoor profiteer je optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn. Met onze transparante aanpak kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent. Zo beschik je meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Flexibel kunnen doorgroeien?

Wil je met je fulltime kantoor kunnen doorgroeien? Wij denken vooraf en tijdens uw huurperiode goed met u mee. Zo bekijken we samen met u een mogelijk groeiscenario. U weet altijd of u kunt uitbreiden en komt nooit voor verrassingen te staan. Door de flexibele basis van verhuur kunt u ondanks uw contract altijd eenvoudig opschalen.

Vragen, offerte of huren? Neem contact met ons op!

LOCATIES