Telefoonnummers
Locaties kantoor huren in...

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Maar ook in onze eigen persoonlijke betrokkenheid bij onze huurders. Een prettige werksfeer voor iedere gebruiker of bezoeker van het business center vinden wij van essentiële waarde.

Lees hier meer over onze SmartCrew >> 

Flexibel werken en huren

Met een virtueel kantoor kan je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Rolstoel- vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Bemande receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Telefoon- antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Telefoonnummer behoud

Een belangrijk ander voordeel van onze VOIP telecom oplossing is dat het mogelijk is om je 020-nummer bij een verhuizing mee te nemen. Handig voor je klanten en leveranciers die geen nieuw telefoonnummer hoeven in te stellen!

Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Internet- verbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

GRATIS Netwerk- activiteiten

Je mag gratis deelnemen aan onze netwerkactiviteiten. Zo profiteer je direct van de netwerkmogelijkheden binnen het business center en kun je jezelf presenteren aan potentiële klanten.

Vragen, offerte of huren? Neem contact met ons op

LOCATIES