Telefoonnummers
Locaties kantoor huren in...

Ontvangst kantoor

Fulltime kantoor

Bij Smart Business Center kun je al terecht voor het huren van een kantoorruimte vanaf 12m2. En dat ook nog eens op flexibele basis met een flexcontract. Met een fulltime kantoor profiteer je optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn. Met onze transparante aanpak kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent. Zo beschik je meteen over een compleet aanbod van diensten en faciliteiten tegen een scherp en vast tarief!

Ingericht kantoor

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen, gestoffeerd, gemeubileerd en met 'plug & play' internetaansluiting en VOIP-telefoniecentrale. Het enige dat je nog hoeft te doen is je computer aansluiten. En natuurlijk je fotolijstjes op je bureau plaatsen!

Prestigieus vestigingsadres

Met een virtueel kantoor kun je jouw Kamer van Koophandel inschrijving overzetten naar ons adres. Daarmee ben je meteen in bezit van een prestigieus vestigingsadres. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

Professionele pandfoto's

Naast het gebruik van ons adres leveren wij je professionele foto's van ons pand aan. Daarmee visualiseer je jouw P van Plaats op je website. Dat maakt op (potentiële) klanten en/of leveranciers een extra goede indruk.

Vergader- faciliteiten

Als klant kun je gebruikmaken van onze vergaderruimte. Bijvoorbeeld om in alle rust met een klant een bespreking te voeren of om bijvoorbeeld te brainstormen. Je huurt de vergaderruimte al vanaf € 30,- per uur.

Bemande receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Business lounge

De business lounge bevindt zich op de begane grond en is voorzien van heerlijke banken en tafels. Een goede plek om een kop koffie te drinken en tevens een uitgelezen plek om te netwerken.

Klimaatbeheersing

Het Smart Business Center heeft klimaatbeheersing, dat wil zeggen dat de temperatuur continu wordt geregeld. De business lounge is voorzien van vloerverwarming.

Uitstekende bereikbaarheid

Het Smart Business Center is gelegen nabij de ringwegen in Amsterdam én Alkmaar. Zo ben je minimale reistijd kwijt.

Ruime parkeergelegenheid

Rond het pand zijn voldoende parkeerplekken om zonder zorgen te parkeren. Bovendien is het gratis en ruim op eigen terrein.

Meer informatie over de faciliteiten

LOCATIES