Telefoonnummers
Locaties kantoor huren in...

Virtueel kantoor

Een virtueel kantoor is een perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of interimmen, maar wel een professionele uitstraling willen tegen lage kosten.  Een adequate telefoonopname en de mogelijkheid om je prospect, klant of zakenrelatie bij ons in de business lounge te kunnen ontvangen, zijn belangrijke tools voor het bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten.

Virtueel Kantoor

Prestigieus vestigingsadres

Met een virtueel kantoor kan je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

Professioneel postadres

Op al je uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. mag je ons adres als postadres opgeven. Wij sturen 2 keer per week de post naar je door. Met zo'n professioneel postadres maak je op potentiële klanten en/of relaties een extra goede indruk.

Flexibele VOIP telefooncentrale

Je maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en je telefoonnummer zelf beheren. Zo creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid.

Direct een virtueel kantoor aanvragen?

LOCATIES