Werkplek Amsterdam

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in Amsterdam? Het Smart Business Center biedt de perfecte oplossing voor ZZP’ers, startende en groeiende ondernemers, maar ook voor mensen in loondienst die werken op afstand.

Flexibele werkplek huren in Amsterdam

Jij bepaalt. Kies de werkplek die past bij jouw wensen en behoeften. In het Smart Business Center in Amsterdam hebben we verschillende flexibele werkplekken. Vind je het prettig om in een open ruimte te werken? Kies bijvoorbeeld voor werken in een lichte, open ruimte. Onze business lounge is zo’n fijne kantoorruimte. Ruim opgezet, fijne ambiance en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt op jouw werkplek. Kies je liever voor rust en focus? Dan zijn onze besloten flexwerkkantoren ideaal voor jou. Hier kun je rustig en ongestoord werken.

Vaste werkruimte huren in Amsterdam

Ben je juist op zoek naar een vaste werkruimte in Amsterdam? Smart Business Center Amsterdam verhuurt dergelijke kantoorruimte al vanaf 12m². Je huurt een vaste werkplek simpel en zonder ellenlange contracten. Bij Smart Business Center kun je flexibel huren, ook als het om vaste werkplekken gaat. Zo kun je een kantoorruimte zowel op tijdelijke als flexibele basis huren. Kortom, ook hier kies jij.

ZZP kantoor

Ben je ZZP’er en is een vast eigen kantoor nog een stap te ver? Dan kun je een ook gebruik maken van de mogelijkheid tot een gedeeld kantoor. Zo heb je een vast eigen kantoor, voorzien van alle gemakken die het Smart Business Center biedt, maar deel je de kosten.

Virtueel kantoor in Amsterdam

Geen eigen kantoor nodig, maar wel een locatie waar je kunt flexwerken of klanten ontvangen? Bij Smart Business Center werken we met een virtueel kantoor of Smart Office pakket. Hier kun je flexwerken wanneer het jou uitkomt en kun je al je afspraken ontvangen in onze luxe business lounge. Het voordeel; een flexwerkplek volledig uitgerust als een professioneel kantoor en dat tegen relatief lage kosten. 

We denken graag met je mee bij Smart Business Center. Ontdekken welke werkplek het beste bij jouw situatie past? Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 020-7303340.

klanten
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden