Locatie Alkmaar

Het Smart Business Center ligt op een perfecte kantoorlocatie, net buiten de ring in Alkmaar

Er is een groot aanbod van diverse kantoorruimten, vergaderruimtes en virtuele kantoren. Alles in combinatie met flexibele contracten en heldere afspraken.
Full service kantoor of alleen een kale ruimte huren? Het kan allemaal! Kortom: een professioneel business center met veel mogelijkheden

All-inclusive kantoorruimten

Huren van een all-inclusive kantoorruimte is standaard bij ons. Dat wil zeggen dat de ruimten gestoffeerd en gemeubileerd zijn en voorzien van ‘plug & play’ VOIP-telefonie- en internet. Je verspilt geen tijd aan het regelen van allerlei randzaken, maar je kunt zeer snel aan de slag. Ideaal voor ZZP’ers, freelancers, bedrijven met een gering aantal werknemers of bedrijven die om wat voor reden dan ook over tijdelijke kantoorruimte in Alkmaar willen beschikken.

Rondleiding?

Een goede eerste indruk krijg je al door onze foto’s te bekijken. Maar de beste indruk krijg je toch echt met een rondleiding.

Vul het contactformulier in of bel om een afspraak te maken naar tel. 072820 03 31. Wij zorgen dat de koffie (of thee natuurlijk) klaar staat

Ook flexibel doorgroeien?
Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
kantoorruimte huren alkmaar
zakelijk inschrijfadres alkmaar
vergaderzaal alkmaar huren
vergaderruimte alkmaar