Zakelijk inschrijfadres

Een smart office is de perfecte oplossing voor starters en bestaande bedrijven die graag een zakelijk adres willen in Amsterdam of Alkmaar.

Smart office voor zakelijk adres KvK

Onze smart office is een compleet pakket voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Hiermee profileer je je op de juiste manier naar je klanten, relaties of leveranciers.

Daarnaast kun je je volgens de laatste wettelijke regelgeving eenvoudig inschrijven bij de KvK (Kamer van Koophandel) te Alkmaar of Amsterdam. Zo betaal je nooit te veel voor je huisvesting en blijf je maximaal flexibel!

Ons Smart Office pakket bevat:

 • Zakelijke inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK) op ons adres.
 • Professioneel zakenadres voor uw website, briefpapier en visitekaartjes.
 • Flexibel mee te nemen VOIP 020- of 072-nummer.
 • Professionele telefoon-antwoordservice met jouw bedrijfsnaam.
 • Twee dagdelen per week zakelijk afspreken of flexwerken in de business lounge.
 • Inclusief onbeperkt gebruik van koffie- en theespecialiteiten.
 • Postservice: tweemaal per week wordt jouw post doorgestuurd.


 • Vrij parkeren op eigen terrein.
 • Professioneel ontvangst van jouw gasten door onze receptioniste/gastvrouw.
 • Gebruik foto’s van onze gebouwen voor op je website.
 • Goed wifi netwerk op beide locaties.
 • Mogelijkheid tot het huren van flex kastruimte en gebruik van kopieerfaciliteiten (in Amsterdam).
 • Standaard 10% korting op vergadermogelijkheden.
 • Deelname aan SBC netwerkactiviteiten inclusief.
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Al meer dan 12 jaar een begrip in flexoffices en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Bij Smart Business Center geniet u van uitstekende service.

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden