Routebeschrijving

Het Smart Business Center is anders dan andere. We bieden zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een ALL-IN concept.

Vergaderzaal huren Alkmaar Heerhugowaard vergaderruimte zakelijk

Kom langs

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept.

Wij verwelkomen je graag in een van onze kantoorruimtes of flexwerk plekken. Of ben je op zoek naar een vergaderruimte? Ook die vind je bij het Smart Business Center in Alkmaar. Hieronder vind je de routebeschrijving naar onze locatie.

Kom langs voor goede koffie én een goed advies. Wij verwelkomen je graag op onze locatie in Alkmaar.

Locatie

Op deze locatie zijn wij te vinden
Smart Business Center Alkmaar
Kantoorruimte Alkmaar huren virtuele flexwerkplek
Comeniusstraat 2A
1817 MS ALKMAAR
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur.
Het Smart Business Center in Alkmaar

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen