Routebeschrijving

Het Smart Business Center is anders dan andere. We bieden zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een ALL-IN concept.

kantoorruimte huren alkmaar

Kom langs

Het Smart Business Center biedt zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een all-in concept.

Wij verwelkomen je graag in een van onze kantoorruimtes. Of ben je op zoek naar een vergaderruimte? Ook die vind je bij het Smart Business Center in Alkmaar. Hieronder vind je de routebeschrijving naar onze locatie.

Kom langs voor goede koffie én een goed advies. Wij verwelkomen je graag op onze locatie in Alkmaar.

Onze locatie

Op deze locatie zijn wij te vinden
Smart Business Center Alkmaar
Robijnstraat 78
1812 RB Alkmaar
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur.
Het Smart Business Center in Alkmaar

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen