Virtueel kantoor

Op zoek naar een virtueel kantoor? Kies voor een professionele uitstraling voor jouw onderneming en gebruik het Smart Business Center als jouw virtuele kantoor. Efficiënt en goedkoop.

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor bij Smart Business Center geeft je de mogelijkheid om onze locatie in Alkmaar in te zetten als professioneel bezoek- en postadres. Zo heb je geen fysiek kantoor nodig, maar heb je wel een zeer professionele uitstraling voor (potentiële) klanten en/of leveranciers.

Voordelen van een virtueel kantoor bij Smart Business Center

  • Geen kosten voor een fysiek kantoorpand
  • Professioneel bezoek- en postadres voor een sterke uitstraling naar klanten en leveranciers.
  • Relatief goedkope oplossing
  • Prestigieuze locatie aan de ring van Alkmaar
  • Vrij parkeren op eigen terrein voor jou en jouw bezoek

Hoe werkt een virtueel kantoor?

Smart Business Center biedt virtuele kantoren aan op onze locatie in Alkmaar. Het is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis of flexibel willen werken. Je geeft jouw (startende) onderneming body en een uiterst professionele uitstraling tegen lage kosten.

Uniek aan een virtueel kantoor bij het Smart Business Center is dat je beschikt over een prestigieus zakenadres op een goed bereikbare locatie in Alkmaar. Dit adres kun je gebruiken op je website, briefpapier en visitekaartjes. Handig voor als je als ZZP’er niet je huisadres ook als zakelijk postadres wilt gebruiken. Je kunt de post bij ons ophalen of we sturen je post 2x per week naar je door. 

Spreek af met je prospect, klant of relaties in onze business lounge en maak onbeperkt gebruik van onze koffie en theefaciliteiten. Ook kun je ervoor kiezen om 2 dagdelen per week te komen flexwerken. Kortom, een virtueel kantoor bij het Smart Business Center is niet alleen voor nu de perfecte oplossing, maar ook om in de toekomst door te kunnen groeien met je bedrijf.

Meer weten over de voordelen van een virtueel kantoor? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Smart Office: Zakelijke inschrijving bij de KvK

Ben je niet alleen op zoek naar een virtueel kantoor, maar wil je ook je bedrijf kunnen inschrijven bij de KvK op een goede locatie in Alkmaar? Dan is een Smart Office bij het Smart Business Center de perfecte oplossing. Hiermee bieden wij jou de mogelijkheid tot een prestigieus zakenadres waarmee je jouw bedrijf ook kunt inschrijven bij de KvK. Je kunt dit adres gebruiken op je website, briefpapier en/of visitekaartjes. Bovendien sturen we jouw post afhankelijk van jouw wensen 1 of 2 keer per week naar je door. Je kunt zelfs kiezen voor een flexibel mee te nemen 072- telefoonnummer. 

In ons uitgebreide Smart Office pakket bieden wij jou ook flexwerk mogelijkheden en zakelijk afspreken in de business lounge in Alkmaar. Wil je graag afspreken in een afgesloten ruimte? Je kunt onze spreekruimtes al per uur huren, op basis van beschikbaarheid en reservering. Ook wanneer je vaker wilt flexwerken bij ons op locatie, dan kun je gebruikmaken van onze strippenkaart of doorgroeien naar ons flexwerkplek plus aanbod.

Kortom, ons Smart Office pakket is de meest volledige oplossing voor een professionele uitstraling met maximale flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden tegen lage kosten. Vul onderstaand offerteformulier in of bel ons en we bekijken welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen.

Offerte aanvragen
klanten
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden