Virtueel kantoor

Op zoek naar een virtueel kantoor? Met een virtueel kantoor kun je onze business centers gebruiken als bezoek- en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt en kom je professioneler over bij klanten en leveranciers.

Goedkoop virtueel kantoor in Alkmaar of Amsterdam?

Smart Business Center biedt virtuele kantoren aan in Alkmaar en Amsterdam. Het is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis of flexibel willen werken. Je geniet van een professionele uitstraling tegen een goedkoop tarief.

Wat biedt het Smart Business Center jou? Je kunt je bedrijf inschrijven bij de KvK, je hebt een prestigieus zakenadres voor je website, briefpapier en visitekaartjes, je kunt eventueel nog kiezen voor een flexibel mee te nemen 072- of 020- nummer. Daarnaast zijn er tal van opties mogelijk. Je ontdekt ze allemaal in ons Smart Office pakket.

Zakelijk postadres huren?

Een zakelijk postadres huur je dus eenvoudig en vertrouwd bij het Smart Business Center. Op al je uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. mag je ons adres als postadres opgeven. Wij sturen 2 keer per week de post naar je door. Met ons postadres maak je op potentiële klanten en/of opdrachtgevers een professionele indruk. Handig wanneer je bijvoorbeeld als ZZP’er niet je thuisadres wilt gebruiken.

In ons uitgebreide Smart Office pakket bieden wij jou ook flexwerk mogelijkheden en zakelijk afspreken in de business lounge in Alkmaar of Amsterdam.

Offerte aanvragen
klanten
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden