Virtueel kantoor in Alkmaar

Ben je op zoek naar een zakelijk adres tegen lage kosten in Alkmaar? Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing voor starters en ZZP'ers. Kies met Smart Business Center voor een professionele uitstraling voor jouw onderneming. Efficiënt en goedkoop!

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor bij Smart Business Center geeft je de mogelijkheid om onze locatie in Alkmaar in te zetten als professioneel bezoek- en postadres. Zo heb je geen fysiek kantoor nodig, maar heb je wel een zeer professionele uitstraling voor (potentiële) klanten en/of leveranciers.

Voordelen van een virtueel kantoor bij Smart Business Center

  • Geen kosten voor een fysiek kantoorpand
  • Professioneel bezoek- en postadres voor een sterke uitstraling naar klanten en leveranciers.
  • Relatief goedkope oplossing
  • Prestigieuze locatie aan de ring van Alkmaar
  • Vrij parkeren op eigen terrein voor jou en jouw bezoek


Zakelijk in adres in Alkmaar

Met ons Smart Office pakket kun je jouw bedrijf inschrijven bij de KvK op een betrouwbaar zakelijk adres. Dit adres kun je bovendien communiceren op je website, visitekaartjes, briefpapier etc. Prettig voor als je jouw huisadres niet wilt gebruiken. Ook sturen we jouw post door naar jouw huisadres of een adres naar keuze.

Is jouw bedrijf gevestigd elders in Nederland, maar wil je zaken doen in de regio Alkmaar? Dan is een Smart Office dé oplossing.

Goedkoop een virtueel kantoor huren

Je huurt bij ons al een virtueel kantoor vanaf 75 euro per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op via 072 820 03 31 of vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen
Kantoor huren Alkmaar flexwerkplek virtueel vergaderen
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons