Flexwerkplek in Alkmaar

Flexwerken in Alkmaar? Het Smart Business Center biedt de perfecte oplossing. Geniet van een professionele werkomgeving met allerlei faciliteiten tegen een voordelig tarief.

Flexwerkplek Alkmaar

Bij het Smart Business Center in Alkmaar hebben we verschillende mogelijkheden voor flexplekken. Als je graag in een open ruimte werkt, kun je gebruikmaken van onze flexwerkplekken in de business lounge. Ervaar de prettige ambiance, snelle WiFi en geniet van onze heerlijke koffie.

Flexkantoor Alkmaar

Werk je liever privé? Dan is het werken in een flexkantoor in onze flexcampus ook mogelijk. Hier kun je ongestoord en rustig werken in een lichte, moderne omgeving. We hebben in Alkmaar al flexkantoren beschikbaar vanaf 12 m2.

Flexplek met zakelijk postadres

Wil je naast flexwerken ook graag een zakelijk postadres in Alkmaar? Dat kan met onze flexwerkplek plus. Dit is een combinatie van een virtueel kantoor en flexwerkplek of flexwerkkantoor. Zo profiteer je maximaal van een professionele uitstraling zonder de kosten van een vast kantoor.

Wat anderen over ons zeggen

Het Smart Business Center is een van de toplocaties van Alkmaar waar je echt lekker kunt flexwerken, dat vinden wij niet alleen zelf. Zo beoordelen de ZZP Barometer en Vrouwen Zaken ons als een van de leukste en beste flexwerk plekken in Alkmaar. Kom langs of bel voor een afspraak en ervaar het zelf.

Voordelig all-in tarief

Hoe je jouw flexplek in Alkmaar ook wilt huren, het kan altijd op een flexibele basis. Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Je huurt al een flexwerkplek vanaf € 15,- (excl. btw) per dag. Dat is inclusief gebruik van snel internet, koffie en theefaciliteiten en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 072 – 820 03 31.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar