Flexwerkplek in Alkmaar

Flexwerken in Alkmaar? Het Smart Business Center biedt de perfecte oplossing. Geniet van een professionele werkomgeving met allerlei faciliteiten tegen een voordelig tarief.

Flexwerkplek Alkmaar

Het Smart Business Center in Alkmaar biedt verschillende mogelijkheden voor flexwerkplekken. Als je graag in een open ruimte werkt, dan zijn de flexwerkplekken in onze business lounge een perfectie optie voor optimaal werkplezier. Hier ervaar je een prettige ambiance om in te werken. Elke werkplek is voorzien van een snelle WiFi verbinding. Plus je kunt te allen tijde genieten van onze heerlijke koffie.

Flexkantoor Alkmaar

Werk je liever in een eigen privé ruimte? Dan is het werken in een flexkantoor in onze flex campus mogelijk. Hier kun je ongestoord en rustig werken in een lichte, moderne werkomgeving. We hebben in Alkmaar flexkantoren beschikbaar al vanaf 12 m².

Flexplek met zakelijk postadres

Wil je naast flexwerken ook graag een zakelijk postadres in Alkmaar? Het kan bij Smart Business Center. Kies voor de optie flexwerkplek plus. Dit is een combinatie van een virtueel kantoor en flexwerkplek of flexwerkkantoor. Zo profiteer je maximaal van een professionele werkplek zonder de kosten van een vast kantoor.

Wat anderen over ons zeggen

Het Smart Business Center is een van de toplocaties van Alkmaar waar je echt lekker kunt flexwerken, dat vinden wij niet alleen zelf. Zo beoordelen de ZZP Barometer en Vrouwen Zaken ons als een van de leukste en beste flexwerkplekken in Alkmaar.

Maak nu een afspraak voor een rondleiding en ervaar het zelf.

Een voordelig flexkantoor in Alkmaar

Hoe je jouw flexplek in Alkmaar ook wilt huren, wij zorgen dat het altijd zo goed mogelijk aansluit bij jouw werksituatie. Het kan dan ook altijd op flexibele basis. Zo kun je kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Wanneer je een flexwerkplek huurt, dan is dat inclusief gebruik van snel internet, koffie en theefaciliteiten en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 072 – 820 03 31.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar