Kantoorpand Alkmaar

Een kantoorpand in Alkmaar huren, iets buiten het centrum? Met genoeg parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid biedt het Smart Business Center je de perfecte oplossing.

Kantoorpand Alkmaar huren

Een fijn kantoor is belangrijk voor de groei van jouw onderneming, maar een eigen kantoorpand kan nogal wat extra werk met zich meebrengen, zoals onderhoud en schoonmaak. Bij Smart Business Center huur je al een kantoorruimte in Alkmaar vanaf 12 m2 en profiteer je direct van onze faciliteiten en service. Onze lichte en moderne kantoorruimtes zijn beschikbaar op zowel vaste, tijdelijke als flexibele basis. Zo wordt een eigen kantoor bereikbaar voor iedereen. Huurprijzen starten al vanaf €550 euro full service. Daarbij is onze locatie in Alkmaar zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Ideaal dus voor je werknemers en klanten.

Enthousiast geworden? Vraag direct een offerte of rondleiding aan via onderstaand formulier of bel ons voor de mogelijkheden op 072 – 820 03 31.

Fulltime kantoorpand Alkmaar

Huur je een fulltime kantoorruimte, dan beschik je over een volledig gestoffeerd en gemeubileerd kantoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de inrichting en kunt direct aan de slag in je nieuwe werkruimte in Alkmaar. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen meubilair mee te nemen. Verder is er een plug and play internetaansluiting en de optie voor VoIP telefonie. Ook over de schoonmaak en extra sleutels hoef je je geen zorgen te maken. Zo kun jij al je tijd en energie steken in de groei van jouw onderneming. 

Of je nu een zzp’er, startende of groeiende ondernemer bent, met onze flexibele en professionele aanpak bieden wij zowel grote als kleine huurders een kantoorpand aan in Alkmaar. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste, voordelige tarieven. Zo weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent!

Wil je graag een kantoorpand huren in Alkmaar, maar kun je je niet helemaal vinden in de hierboven genoemde opties? Of ben je geïnteresseerd in een flexkantoor in Alkmaar? Smart Business Center staat open voor jouw wensen en denkt graag met jou mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar