Kantoor in Alkmaar huren?

Kantoor Alkmaar huren? Bij Smart Business Center in Alkmaar huur je op flexibele basis. Vraag direct een offerte!

Kantoor huren in Alkmaar

Bij Smart Business Center kun je per direct een kantoor huren in Alkmaar. Onze kantoorruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein aan de Comeniusstraat, net buiten de ring van Alkmaar. Het kantoor is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als auto. Voldoende parkeergelegenheid en goede faciliteiten maken onze kantoorruimtes tot een fijne werkplek! Je kunt voor 5 dagen per week een kantoor in Alkmaar huren. Je profiteert dan optimaal van alle faciliteiten die aanwezig zijn. Al meer dan 12 jaar is Smart Business Center een begrip in flexoffices en support. Je kunt ons contactformulier invullen om een rondleiding te boeken, dan laten we je graag onze kantoorruimtes zien en kun je de sfeer proeven!

Kantoor in Alkmaar delen met anderen?

Wil je liever niet een eigen kantoor hebben, maar wel een plek waar je - afgestemd met iemand anders - kan werken wanneer jij dat wilt? Je kunt dan kiezen voor een gedeeld kantoor. Deze kantoorruimte deel je met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. Je profiteert dan van relatief lage kosten, maar hebt wel een deel van de week een eigen kantoor in Alkmaar tot je beschikking.

Full service en all-in kantoor in Alkmaar

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meubilair en kunt dus direct aan de slag in je nieuwe kantoorruimte in Alkmaar. Verder is er een plug and play internetaansluiting en VoIP telefonie. Schoonmaak en extra sleutels zijn ook geregeld. Het extra werk nemen wij dus uit handen.

Met onze flexibele en professionele aanpak bieden wij zowel grote als kleine huurders een kantoor aan in Alkmaar. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste, voordelige tarieven. Zo weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent!

Wil je graag een kantoor huren in Alkmaar, maar kun je je niet helemaal vinden in de hierboven genoemde opties? Of ben je geïnteresseerd in een flexkantoor in Alkmaar? Smart Business Center staat open voor jouw wensen of eisen en denkt graag met jou mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar