Modern kantoor huren in Alkmaar?

Kantoor Alkmaar huren? Bij Smart Business Center in Alkmaar huur je op flexibele basis. Vraag direct een offerte!

Kantoorruimte in Alkmaar huren

Bij Smart Business Center kun je per direct een kantoor huren in Alkmaar. Onze kantoorruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein aan de Comeniusstraat, net buiten de ring van Alkmaar. Het kantoor is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als auto.

Voldoende parkeergelegenheid en goede faciliteiten maken onze kantoorruimtes tot een fijne werkplek! Je kunt bij ons fulltime een kantoorruimte in Alkmaar huren. Je profiteert dan optimaal van alle faciliteiten die aanwezig zijn. Zo worden je gasten professioneel ontvangen door onze receptie en is het gebruik van koffie, thee en water inclusief.

Al meer dan 12 jaar is Smart Business Center een begrip in flexoffices en support. Je kunt ons contactformulier invullen om een rondleiding te boeken, dan laten we je graag onze kantoorruimtes zien en kun je de sfeer proeven!

Kantoor in Alkmaar delen met anderen?

Wil je liever niet een eigen kantoor hebben, maar wel een plek waar je kan werken wanneer jij dat wilt? Is er een bevriende ondernemer waarmee je samen zou willen werken? Kies dan voor een gedeeld kantoor.

Wanneer je een kantoor deelt met een andere ondernemer, dan huren jullie de ruimte gezamenlijk en delen daardoor de kosten. Wel hebben jullie allebei een eigen contract. Jullie profiteren dan van relatief lage kosten, maar hebben wel een eigen kantoor in Alkmaar tot je beschikking.

Ben je benieuwd? Vraag dan vandaag nog een offerte of rondleiding aan.

Full service en all-in kantoor in Alkmaar

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meubilair en kunt dus direct aan de slag in je nieuwe kantoorruimte in Alkmaar.

Over internet en telefonie hoef je je geen zorgen te maken. Er is een plug and play internetaansluiting en VoIP telefonie. Schoonmaak is ook geregeld. Bovendien heb je zeven dagen per week toegang tot je eigen kantoorruimte en kun je dus werken wanneer het voor jou uitkomt.

Met onze flexibele en professionele aanpak bieden wij zowel grote als kleine huurders een geschikte kantoorruimte aan in Alkmaar. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste, voordelige tarieven. Zo weet je vooraf precies waar je achteraf aan toe bent!

Wil je graag een kantoor huren in Alkmaar, maar kun je je niet helemaal vinden in de hierboven genoemde opties? Of ben je geïnteresseerd in een flexkantoor in Alkmaar? Smart Business Center staat open voor jouw wensen of eisen en denkt graag met jou mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar