Kantoor Alkmaar huren

Kantoor Alkmaar huren? Bij Smart Business Center in Alkmaar huur je op flexibele basis. Vraag direct een offerte!

Kantoorruimte huren in Alkmaar

Wij bieden direct beschikbare kantoorruimtes aan in het Smart Business Center in Alkmaar aan de Comeniusstraat. Een goed bereikbaar bedrijventerrein iets verwijderd van de ring van Alkmaar. Voldoende parkeergelegenheid en goede faciliteiten maken het een fijne werkplek!

Je kunt voor 5 dagen per week een kantoorruimte in Alkmaar huren. Je profiteert dan optimaal van alle faciliteiten die aanwezig zijn. Al meer dan 12 jaar zijn wij een begrip in flexoffices en support. Je kunt ons contactformulier invullen om een rondleiding te boeken, dan laten we je graag onze kantoren zien en kun je de sfeer proeven!

Kantoor in Alkmaar delen met anderen?

Wil je liever niet een eigen kantoor hebben, maar wel een plek waar je - afgestemd met iemand anders - kan werken wanneer jij dat wilt? Je kunt dan kiezen voor een gedeeld kantoor. Deze ruimte deel je met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. Je profiteert dan van relatief lage kosten, maar hebt wel een deel van de week een eigen kantoor tot je beschikking.

Full service en all-in kantoor in Alkmaar

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meubilair en kunt dus direct aan de slag in je nieuwe kantoorruimte. Verder is er een plug and play internetaansluiting en VoIP telefonie. Schoonmaak en extra sleutels zijn ook geregeld. Het extra werk nemen wij dus uit handen.

Mocht u zelf andere wensen of eisen hebben dan staan wij daar voor open. Met onze flexibele en professionele aanpak huisvesten wij zowel grote als kleine huurders. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste tarieven. Je weet precies vooraf waar je achteraf aan toe bent!

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Al meer dan 12 jaar een begrip in flexoffices en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Bij Smart Business Center geniet u van uitstekende service.

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar