Vergaderlocatie in Alkmaar

Inspirerende vergaderlocatie in Alkmaar nodig? Makkelijk parkeren, goede ontvangst, lichte en moderne locatie, lunchen en afsluitende borrel in de lounge.

Intiem vergaderen op jouw voorwaarden

Onze vergaderlocatie in Alkmaar is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Jouw wensen voor een zorgeloze vergadering is onze hoogste prioriteit. Onze gastvrouwen staan voor je klaar om je op weg te helpen met een passende opstelling van de ruimte of de juiste presentatie materialen. Zodat jij je kunt bezighouden met de uitvoering van jouw meeting. 

Onze vergaderruimtes zijn te reserveren per uur, per dagdeel of voor een hele dag. Koffie, thee en water zijn onbeperkt aanwezig, apparatuur staat klaar in plug-and-play stand en vergadermateriaal zoals een flipover of whiteboard heb je tot jouw beschikking. 

Volledig verzorgd vergaderen

Past een volledig verzorgd vergaderarrangement beter bij jouw wensen? Wij bieden jou dan onze selectie aan full-service vergaderarrangementen inclusief vergadermateriaal, catering en draadloos internet. Wij denken graag met je mee voor een passende optie. Vraag hier naar onze full-service vergaderarrangementen of boek direct jouw vergaderruimte.

Liever gebruik maken van een flexibele kantoorruimte, een flexplek of virtueel kantoor? Maak nu kennis met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar