Virtueel kantoor Alkmaar

Wil je een zakelijk adres tegen lage kosten in Alkmaar? Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing voor starters en ZZP’ers.

Goedkoop virtueel kantoor huren?

Het Smart Business Center biedt op haar locatie in Alkmaar naast flexibele werkplekken en kantoorruimte ook de mogelijkheid om een virtueel kantoor te huren. Dit is de perfecte oplossing als je graag vanuit huis werkt, maar toch een professionele uitstraling wilt. Je huurt bij ons (in Alkmaar) al een virtueel kantoor vanaf 75 euro per maand. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 072-820 03 31 of vraag een offerte aan.

Zakelijk adres in Alkmaar

Wat houdt een virtueel kantoor bij het Smart Business Center in? Met ons Smart Office pakket kun je jouw bedrijf inschrijven bij de KvK op een betrouwbaar zakelijk adres. Dit adres kun je bovendien communiceren op je website, visitekaartjes, briefpapier etc. Prettig voor als je jouw huisadres niet wilt gebruiken. Ook sturen we jouw post door naar jouw huisadres of een adres naar keuze.

Een virtueel kantoor is meer dan dat. Zo kun je ervoor kiezen om een flexibel 072 telefoonnummer te nemen en deze door ons te laten beantwoorden met jouw bedrijfsnaam. Zo ben je altijd goed bereikbaar. Er zijn veel verschillende opties mogelijk, waaronder flexwerken en zakenrelaties ontvangen in onze Business Lounge. Ontdek ze allemaal in ons Smart Office pakket.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Flexplek Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Lounge Alkmaar
SBC Alkmaar
Hal Alkmaar
SBC Alkmaar
Kantoor Alkmaar