Inspirerende flexwerkplek in Amsterdam huren

Inspirerende flexwerkplek in Amsterdam huren

Heb je zo nu en dan een inspirerende flexwerkplek nodig in Amsterdam of wil je samen met anderen werken? Het Smart Business Center biedt de ideale oplossing voor flexwerken in Amsterdam.

Flexplek huren in Amsterdam

Voor de groei van jouw bedrijf is een goede werkplek van groot belang. Wij bieden starters, ondernemers en ZZP’ers graag een fijne flexibele werkplek in Amsterdam.

Ook voor werknemers die met het nieuwe werken liever niet thuiswerken zijn onze flexwerkplekken de perfecte oplossing. Zo blijft je huis een thuis.

Onze flexwerkplekken vind je op de eerste verdieping. Op deze plek geniet je van een weids uitzicht en kun je heerlijk werken tussen 09.00 en 17.00 uur. Ideaal als je graag werkt in een open ruimte waar meerdere mensen aan het werk zijn. 

Geniet hier van de prettige, productieve ambiance, snelle WiFi en heerlijke koffie of thee. Bovendien is het een uitgelezen plek om zakelijk af te spreken, klanten te ontvangen of te netwerken met andere flexwerkers in de business lounge. Ook kun je bij ons gratis parkeren.

Wanneer je een flexplek huurt, kun je kiezen uit een contractvorm of een strippenkaart, die 1 jaar geldig is. Heb je een opbergplek nodig voor je kantoorspullen? We bieden de mogelijkheid om bij jouw flexwerkplek een opbergkast te huren met eigen sleutel. Zo heb je altijd de benodigde spullen bij de hand.

Wil je meer weten over onze flexplekken in Amsterdam? Bel ons voor een vrijblijvende rondleiding en proef onze heerlijke koffie.

Flexkantoor in Amsterdam

Werk je liever ongestoord in een aparte kantoorruimte in Amsterdam? Kies dan voor een flexkantoor. Hier kun je rustig werken, coachen of vergaderen in een volledig gestoffeerde en gemeubileerde ruimte op basis van een contractvorm of strippenkaart. 

Wanneer je een flexkantoor bij ons in Amsterdam reserveert, is deze ruimte per dagdeel of per dag voor jou alleen beschikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Ook kun je gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder onbeperkt koffie en thee, onze keuken / servies, snelle WiFi, gratis parkeren op eigen terrein voor jou en jouw bezoek. 

Kort gezegd, is dit de perfecte oplossing wanneer je graag een paar dagen per maand in een eigen kantoor wilt werken, maar nog geen fulltime kantoor nodig hebt.

Benieuwd naar onze flexkantoren? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons voor een afspraak via 020 - 73 03 340. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Flexwerkplek met zakelijk postadres

Wil je niet alleen flexwerken in onze hoofdstad, maar ook een professioneel postadres? Dat kan! Met flexwerkplek plus bieden we jou de perfecte combinatie. Hiermee combineer je een zakelijk postadres, virtueel kantoor of zakelijke inschrijving in Amsterdam met een flexwerkplek of flexkantoor. Zo profiteer je van een professionele uitstraling tegen een laag tarief. 

Hoe je ook wilt flexwerken, het kan bij ons altijd op flexibele basis. Je kunt voor een strippenkaart kiezen of voor een contractvorm. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons via 020 - 73 03 340.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam