Flexwerken in Amsterdam

Flexwerken in Amsterdam

Heb je zo nu en dan een inspirerende werkplek nodig of wil je samen met anderen werken? Het Smart Business Center biedt de ideale oplossing voor flexwerken in Amsterdam.

Flexwerkplek of Flexwerkkantoor in Amsterdam

Wij bieden starters, ondernemers en ZZP’ers de mogelijkheid om flexibel door te groeien met hun bedrijf. Zo bieden we jou verschillende manieren waarop je bij ons kunt komen flexwerken en dat al vanaf € 15,- (excl. btw) per dag.

Onze flexwerkplekken vind je in de business lounge. Deze plek is ideaal als je graag werkt in een open ruimte waar meerdere mensen aan het werk zijn. Geniet hier van de prettige ambiance, snel WiFi internet en heerlijke koffie.

Werk je liever ongestoord in een aparte ruimte? Kies dan voor een van onze flexwerkkantoren. Hier kun je rustig werken in een lichte, moderne ruimte.

Daarnaast bieden we met flexwerkplek plus ook de mogelijkheid om een zakelijk postadres in Amsterdam te combineren met een flexwerkplek of -kantoor. Zo profiteer je van een professionele uitstraling tegen een laag tarief.

Hoe je ook wilt flexwerken, het kan bij ons altijd op flexibele basis. Je kunt voor een strippenkaart kiezen of voor een flexibel contract. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons via 020 – 820 21 27.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Al meer dan 12 jaar een begrip in flexoffices en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Bij Smart Business Center geniet u van uitstekende service.

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam