Flexwerkplek in Amsterdam

Flexwerkplek in Amsterdam

Heb je zo nu en dan een inspirerende flexwerkplek nodig of wil je samen met anderen werken? Het Smart Business Center biedt de ideale oplossing voor flexwerken in Amsterdam.

Flexplekken in Amsterdam

Voor de groei van jouw bedrijf is een goede werkplek van groot belang. Wij bieden starters, ondernemers en ZZP’ers graag een fijne werkplek in Amsterdam. Bij Smart Business Center huur je jouw flexplek al vanaf € 15,- (excl. btw) per dag.

Onze flexwerkplekken vind je in de business lounge. Deze plek is ideaal als je graag werkt in een open ruimte waar meerdere mensen aan het werk zijn. Geniet hier van de prettige, productieve ambiance, snelle WiFi en heerlijke koffie.

Flexkantoor in Amsterdam

Werk je liever ongestoord in een aparte ruimte? Kies dan voor flexkantoor. Hier kun je rustig werken in een lichte, moderne ruimte. Je kunt al een flexwerkkantoor huren vanaf 12 m2.

Flexwerkplek met zakelijk postadres

Wil je niet alleen flexwerken maar ook een professioneel postadres? Dat kan! Met flexwerkplek plus bieden we de mogelijkheid om een zakelijk postadres in Amsterdam te combineren met een flexwerkplek of -kantoor. Zo profiteer je van een professionele uitstraling tegen een laag tarief. 

Hoe je ook wilt flexwerken, het kan bij ons altijd op flexibele basis. Je kunt voor een strippenkaart kiezen of voor een flexibel contract. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons via 020 – 820 21 27.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam