Kantoorruimte huren in Amsterdam

Kantoorruimte huren in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een fijne en goed bereikbare werkplek dan wel tijdelijk of op flexibele basis? Bij Smart Business Center in Amsterdam huur je al een kantoorruimte vanaf 12m².

Nieuwsgierig naar welke vorm van huren het beste aansluit bij jouw situatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kantoorruimte in Amsterdam

Wil jij fulltime een kantoorruimte huren in Amsterdam? Smart Business Center biedt je de mogelijkheid. Huur een kantoor op een prachtlocatie centraal gelegen in Amsterdam-Zuidoost, vlakbij Diemen. 

De kleinste kantoorruimte begint bij 12m² en is schaalbaar op basis van jouw behoefte. Een bemande receptie, gratis parkeren, de lekkerste koffie en een snelle internetverbinding zijn slechts een paar voorbeelden van het uitgebreide palet aan faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken wanneer je een fulltime kantoorruimte huurt bij Smart Business Center in Amsterdam. 

Ben je benieuwd? Vraag dan vandaag nog een offerte of een rondleiding aan.

Kantoorruimte delen in Amsterdam

Wil je een vaste eigen kantoorruimte delen met een andere bevriende ondernemer in Amsterdam? Dan is een gedeeld kantoor bij Smart Business Center Amsterdam een perfecte oplossing. Jullie huren de ruimte gezamenlijk en delen daardoor de kosten, maar hebben allebei een eigen contract. 

Wanneer je een gedeeld kantoor huurt bij Smart Business Center dan beschik je over een inspirerende omgeving voorzien van alle faciliteiten van een professionele kantoorruimte. Hier kun je al je prospects en/of klanten ontvangen. Het is de ideale oplossing voor ondernemers die een eigen kantoorruimte willen voor een voordelig tarief en het leuk vinden om deze met een bevriende ondernemer te delen.

Kleine kantoorruimte huren?

Op zoek naar een kleine en intieme werkruimte in Amsterdam? Smart Business Center verhuurt kleine kantoorruimtes vanaf 12m². Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoor met een eigen alarmcode. Werk wanneer jij wilt. Je kunt kiezen uit een full-time kantoor of een gedeeld kantoor. Bovendien zijn al onze kantoren gestoffeerd en gemeubileerd, dus je kunt vrijwel direct starten.

Gestoffeerde en gemeubileerde kantoorruimtes

Wanneer je fulltime een kantoorruimte huurt, beschik je over een volledig ingericht kantoor, welke is voorzien van een breed scala aan faciliteiten. Dit wil zeggen: 

  • Volledig gestoffeerd. 
  • Ingericht met tijdloos meubilair. 
  • Internetaansluiting en VoIP-telefonie (wordt exclusief de huurprijs doorbelast). 
  • Schoonmaak inbegrepen.
  • 24/7 toegang tot jouw kantoor. 
  • Gratis parkeren

Dit complete aanbod zorgt ervoor, dat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent; je eigen onderneming.

Huren bij Smart Business Center: Full service en All-In

Smart Business Center kan met een professionele en flexibele aanpak zowel grote als kleine huurders huisvesten. Wij bieden je een vaste prijs voor jouw eigen full service kantoor in onze hoofdstad Amsterdam. Duidelijk en overzichtelijk. Heb je specifieke wensen of eisen, dan gaan we graag het gesprek aan om te kijken hoe we ook jou hierin kunnen faciliteren.

Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam