Kantoorruimte Amsterdam

Kantoorruimte Amsterdam

Bij Smart Business Center Amsterdam Zuidoost huur je een kantoorruimte vanaf 12 m2. Op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een fijne werkplek op een goede bereikbare locatie!

Kantoorruimte Amsterdam

Wij bieden fulltime kantoren in Amsterdam aan. Onze locatie is gelegen in Amsterdam Zuidoost, vlakbij Diemen. Met een fulltime kantoor in Amsterdam profiteer je optimaal van alle aanwezige faciliteiten. Smart Business Center staat voor heldere afspraken en een scherp en vast tarief. Ben je benieuwd? Vraag dan vandaag nog een offerte of een rondleiding aan.

Gedeeld kantoor in Amsterdam

Wil je een vast eigen kantoor hebben in Amsterdam Zuidoost, maar de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Een gedeeld kantoor deel je met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen relatief lage kosten! Ideaal voor ondernemers die zelf niet 5 dagen per week op kantoor aanwezig hoeven te zijn, maar bijvoorbeeld een deel van de week thuis of op locatie willen werken. Je prospects en klanten ontvang je dan op een professionele locatie in Amsterdam.

Amsterdam kantoorruimte huren: gestoffeerd en gemeubileerd

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Dat wil zeggen; gestoffeerd, gemeubileerd en met ‘plug & play’ internetaansluiting en VoIP-telefonie. Het enige wat nog rest is het aansluiten van je computer. Schoonmaak is geregeld en eventueel extra sleutels voor je werknemers ook. Geen gedoe, dus meer tijd over voor je eigen onderneming.

Full service en all-in

Een eigen full service kantoor in Amsterdam. U betaalt 1 vaste prijs. Heeft u andere wensen of eisen, dan staan wij daarvoor open. Met onze professionele en flexibele aanpak kunnen wij zowel grote als kleine huurders huisvesten. Geniet optimaal van alle faciliteiten die er aanwezig zijn en profiteer van de vaste tarieven. Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kleine kantoorruimte

Op zoek naar een kleine werkruimte in het bruisende Amsterdam? Smart Business Center biedt kleine kantoorruimtes vanaf 12 m2. Deze kantoorruimtes zijn bereikbaar voor iedereen door de tijdelijke of flexibele basis. Je kunt bij ons kiezen tussen een full-time kantoor of een gedeeld kantoor. Bovendien zijn al onze kantoren gestoffeerd en gemeubileerd, dus kun je er zo in.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam