Vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderlocatie in Amsterdam

Welkom bij Smart Business Center Amsterdam. Dé vergaderlocatie langs de A10.

Vergaderen op jouw voorwaarden

Onze gastvrouwen staan klaar om je te verwelkomen in een van onze moderne vergaderruimtes in Amsterdam. Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig voor jou en jouw gasten. Elke ruimte heeft een gezonde dosis daglicht en is dan ook een prettige omgeving om in alle rust te vergaderen. 

We denken graag met je mee om jouw vergadering een succes te maken, zowel tijdens de voorbereiding als op de dag van de bijeenkomst. Zo zorgen we dat de vergaderruimte klaarstaat in de gewenste opstelling. U-opstelling, theateropstelling  of carréopstelling? Geen probleem! De benodigde tools voor jouw meeting zijn klaar voor gebruik en natuurlijk een lekkere kop koffie om de meeting mee af te trappen.

Full-service vergaderarrangementen

Jouw enige prioriteit als je een full-service vergaderarrangement bij Smart Business Center in Amsterdam boekt is: vergaderen. Wij verzorgen alles daaromheen. Middelen om jouw presentatie, workshop of training tot leven te laten komen, sluit je eenvoudig aan. Koffie, thee en water zijn gedurende de vergadering onbeperkt aanwezig. Catering nodig in de vorm van een lunch of borrel? Wij zorgen dat dit klaarstaat op het gewenste moment. 

Geef via het formulier hieronder jouw wensen door en je ontvangt een maatwerk offerte om jouw vergadering tot een succes te maken.

Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam