Virtueel kantoor Amsterdam

Virtueel kantoor Amsterdam

Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of extern bij klanten zitten.

Virtueel kantoor op toplocatie in Amsterdam

Het Smart Business Center biedt op haar locatie in Amsterdam de mogelijkheid om een virtueel kantoor te huren. Met ons Smart Office pakket kun je jouw bedrijf inschrijven bij de KvK op een betrouwbaar zakelijk adres in Amsterdam. Je huurt bij ons in Amsterdam al een virtueel kantoor vanaf 99 euro per maand.

Een virtueel kantoor is de ideale oplossing als je een professionele uitstraling wilt, zonder de kosten van een vaste kantoorruimte. Onze locatie bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, vlakbij Diemen en is ideaal gelegen met goede aansluiting op de A9 en de A10 en het openbaar vervoer. Goed bereikbaar dus als je met zakenrelaties wilt afspreken. Met ons Smart Office pakket kun je er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze flexibele werkplekken en vergaderruimtes, of kun je gasten ontvangen in onze Business lounge.

Snel meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via 020-820 21 27 of vraag een offerte aan.

Zakelijk adres in Amsterdam

Wat houdt een virtueel kantoor bij het Smart Business Center in Amsterdam in? Naast dat je een zakelijk adres hebt op een toplocatie in Amsterdam, mag je dit inschrijfadres ook gebruiken in je communicatie. Dit inschrijfadres kun je opnemen op je website, visitekaartjes, briefpapier en andere uitingen. Handig wanneer je jouw huisadres niet wilt gebruiken. Ook sturen we jouw post door naar jouw huisadres of een adres naar keuze.


Flexibel doorgroeien?
Meer weten
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Werkplek Amsterdam
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
SBC Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
SBC Amsterdam
Receptie Amsterdam
SBC Amsterdam
Hal Amsterdam