Smart Business Center & COVID-19

De COVID-19 pandemie beïnvloedt ons dagelijks leven. Ook in deze tijd willen wij onze huurders zo goed mogelijk van dienst zijn. Rekening houdend met de gezondheid en het welzijn van onze huurders, bezoekers en medewerkers.

1,5 meter economie: onze maatregelen

De crisis is nog niet ten einde, en de nasleep duurt ook nog wel even. We zullen ons moeten aanpassen aan de 1,5 meter samenleving. Iedereen wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te werken, maar dit is niet voor iedereen zomaar mogelijk en verre van ideaal. Een fijne, rustige werkomgeving kan juist nu uitkomst bieden.

In het Smart Business Center houden we zoveel als mogelijk rekening met de 1,5 meter samenleving. 

Veilige werkplek

Het SBC biedt een veilige werkplek. Zo zijn er schermen tussen de spreektafels, zodat jij je bezoekers zonder zorgen kunt ontvangen. De gezamenlijke lounge is ook voorzien van diverse schermen. Wij doen ons uiterste best om Corona proof te kunnen werken.

Corona proof flexwerken

Is thuiswerken lastig vanwege kinderen, of mis je apparatuur, goed internet en een plezierige omgeving zonder afleiding? Dan kan er veilig gewerkt worden in onze vestigingen in Alkmaar. Corona proof flexwerken wanneer je dat zelf wilt, zodat jij je beter kunt focussen op je business. Wij zouden het erg fijn vinden als je komst vooraf gemeld wordt, door ons te bellen of te mailen.

Vragen? Stel ze gerust


Heb je vragen omtrent onze anti-Corona maatregelen? Wij snappen dat je met een goed gevoel wilt werken in onze business centers. Neem voor meer toelichting contact met ons op.

Wat zijn de regels?

  • Heb je lichte klachten zoals een verkoudheid of een hoest? Blijf dan thuis!
  • Houd de 1,5 meter regels aan, ook in de gezamenlijke ruimtes en in (flex)kantoren.
  • Was je handen regelmatig: na een toiletbezoek of wanneer je je van ruimte verplaatst en desinfecteer regelmatig.
  • Nies en hoest in de elleboog.
  • Maak eventueel je muis, toetsenbord en telefoon minimaal twee keer per dag schoon.
  • Probeer zo min mogelijk deuren te openen en te sluiten met je handen. 
  • Lunchen in de lounge is een aandachtspunt. Eet zoveel mogelijk op kantoor of tijdens een wandeling buiten. Een mogelijkheid is om in shifts te lunchen in de lounge. De exacte invulling zal t.z.t. vormen moeten krijgen en we staan uiteraard open voor diverse suggesties om zo samen een werkbare situatie te creëren. 
  • Koffiecorner: gelieve eerst je handen te desinfecteren voor je koffie of thee gaat pakken.
  • Keuken: voor je de keuken betreedt en iets wilt pakken aan servies, uit de koelkast of automaat, dien je eerst je handen te desinfecteren, zoals aangeven is.

Je bent bij ons dus van harte welkom. Heb je vragen of opmerkingen? Kunnen wij het je nog makkelijker maken? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee.

Kantoor huren Alkmaar flexwerkplek virtueel vergaderen
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons