Flexwerkkantoor

Bij Smart Business Center kunt u al terecht voor kantoorruimte vanaf ca. 15 m2 en dat ook nog eens op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen bereikbaar.

Offerte aanvragen
Vergaderzaal huren Alkmaar Heerhugowaard vergaderruimte zakelijk

Flexwerkkantoor huren in Alkmaar

Smart Business Center biedt u flexwerkkantoren. Een kantoor waar je alleen of met meerdere mensen kunt werken, coachen of vergaderen. Flexwerkkantoren zijn een ideale tussenoplossing. Wilt u nog niet aan een vast kantoor vastzitten of gebruik je deze slechts een aantal keer per maand? Smart Business Center geeft jou de mogelijkheid flexibel te groeien of te werken. Het voordeel van een kantoor is dat je ongestoord en rustig kunt werken. Het kantoor is volledig gestoffeerd en gemeubileerd en voorzien van internet.

Je kunt kiezen uit een flexcontract of een strippenkaart (ultieme vrijheid).

Diverse werkmogelijkheden

Smart Business Center verwelkomt freelancers, start-ups en ondernemers in een warme, professionele omgeving. Werk je op afstand? Je bent welkom om jouw werkplek hier te maken en je woonruimte privé te houden. Huur een privékantoor vanaf ongeveer 15 m2, tijdelijk of met flexibiliteit. Afhankelijk van jouw behoefte kun je kiezen voor een langetermijncontract of onze veelzijdige strippenkaart. Extra opbergruimte nodig? We bieden ook afsluitbare kasten.

Flexwerkplek met strippenkaart

Bij Smart Business Center vindt je comfortabele fleswerkplekken met een levendige sfeer, snelle internettoegang en heerlijke koffie. Met de strippenkaart krijg je alle pluspunten van een flexplek zonder ergens aan vast te zitten. Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor een oplossing op maat. Of het nu via een strippenkaart is of een vast kantoor huurt, bij Smart Business Center is iedereen welkom.

Interesse in een flexwerkplek in Alkmaar? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of bel voor een rondleiding en een kopje koffie.

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons