Flexwerkplek in Alkmaar

Ben je op zoek naar een flexplek in Alkmaar? Bij Smart Business Center kun je terecht voor een fijne werkplek op een gunstige locatie. Geniet van een professionele werkomgeving met allerlei faciliteiten tegen een voordelig tarief. 

Offerte aanvragen

Flexwerkplek huren

Wij bieden ZZP'ers, starters en ondernemers graag een flexibele werkplek met een fijne sfeer. Ben je een werknemer, maar hoef je niet per se naar kantoor? Ook dan kun je bij ons terecht. Zo blijft je huis een thuis.

Naast een flexwerkplek kun je ook een eigen kantoorruimte huren vanaf ca. 15 m2, zowel op tijdelijke als flexibele basis. Oftewel, werken op een manier die goed bij jouw werksituatie past.

Wanneer je een van onze flexwerkplekken huurt kan dit op basis van een contract of in de vorm van een strippenkaart. En heb je een kast nodig voor je kantoorspullen? Dan kun je bij jouw flexplek ook een opbergkast met eigen sleutel huren. 

Wil je meer weten over flexwerken in Alkmaar? Neem contact op via het onderstaande offerteformulier of bel voor een vrijblijvende rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Strippenkaart voor flexibele werkplek

Wil je het thuiswerken graag eens afwisselen met een fijne, flexibele werkplek in een moderne kantooromgeving? Bij Smart Business Center ben je aan het juiste adres voor flexplekken met een prettige werksfeer, snelle WiFi en goede koffie.

Wanneer je kiest voor onze strippenkaart, dan profiteer je van  alle voordelen van een flexwerkplek, maar zit je niet vast aan contractuele verplichtingen.

Flexwerkplekken: van business lounge tot flexkantoor

Onze flexibele werkplekken zijn gesitueerd in de business lounge. Deze plek is ideaal als je graag in een open ruimte werkt waar meerdere ondernemers aan het werk zijn.

Iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur kun je werken in deze coworking space. Wil je zakelijk afspreken? Ook daarvoor is onze business lounge de perfecte plek.

Alle flexwerkplekken in de business lounge zijn volgens de RIVM-richtlijnen op een veilige afstand van elkaar opgezet. Werk je liever in een eigen ruimte? Dan is een flexkantoor een perfecte oplossing voor jou.

Een voordelig flexkantoor in Alkmaar

Hoe je jouw flexplek in Alkmaar ook wilt huren, wij zorgen dat het altijd zo goed mogelijk aansluit bij jouw werksituatie. Het kan dan ook altijd op flexibele basis. Zo kun je kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Wanneer je een flexwerkplek huurt, dan is dat inclusief gebruik van snel internet, koffie en theefaciliteiten en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 072 - 20 20 191.

Flexibele werkplek huren

Hoe je het ook wilt, jouw werkplek huren kan altijd op een flexibele basis. Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een flexibel contract. Je kunt in de prettige ambiance van de business lounge werken, gebruik maken van WiFi internet en allerlei andere faciliteiten. Je huurt al een werkplek vanaf € 15,- (excl. btw) per dag. Bekijk onze locatie in Alkmaar of neem contact met ons op voor meer informatie.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons