Kantoorruimte huren in Alkmaar

Op flexibele basis een kantoor in Alkmaar huren? Bij Smart Business Center in Alkmaar kun je terecht voor en kantoorruimte of spreekkamer voor een dagdeel of hele dag, voor één tot 6 personen.

kantoorruimte huren alkmaar

Kantoor huren in Alkmaar

Bij Smart Business Center kun je per direct een kantoor huren in Alkmaar voor een dagdeel of de hele dag. Onze kantoorruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein aan de Robijnstraat, net buiten de ring van Alkmaar. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. 

Goede faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid maken onze kantoorruimtes een fijne plek om te werken. Je profiteert optimaal van alle faciliteiten die aanwezig zijn.

Al meer dan 12 jaar is Smart Business Center een begrip in flexoffices en support. Je kunt ons contactformulier invullen om een rondleiding te boeken, dan laten we je graag onze kantoorruimtes zien en kun je de sfeer proeven!

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
kantoorruimte huren alkmaar
zakelijk inschrijfadres alkmaar
vergaderzaal alkmaar huren
vergaderruimte alkmaar