Kantoorruimte huren

Bij Smart Business Center kun je al terecht voor een kantoorruimte vanaf ca. 15 m2. En dat ook nog eens op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen realiseerbaar. Wij verwelkomen dan ook grote en kleine huurders.

Fulltime kantoorruimte huren

Nieuwe kantoorruimte nodig? In onze vestiging in Alkmaar helpen we je graag. Smart Business Center ontzorgt, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe kantoor. Volledig gemeubileerd en wekelijkse schoonmaak. Bekabeld glasvezel internet en telefoon-antwoordservice door de receptie. Kortom, veel gemak en service.

Met een fulltime kantoor heb enkel jij toegang tot dit kantoor en kun je er vijf dagen per week terecht. Desgewenst bieden we ook gedeelde kantoren.

Gedeelde kantoorruimte in Alkmaar

Wil je een vast eigen kantoor hebben, maar het liefst de kosten delen? Dan is een gedeeld kantoor een perfecte oplossing. Je deelt dan een kantoorruimte met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten.

Je hebt dan zowel een vast eigen kantoor met een afsluitbare kast als alle faciliteiten die een professioneel business center je biedt. Maar tegen lagere kosten, gezien je het deelt met anderen.

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
Werkplek Amsterdam
Lounge Amsterdam

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden