Kantoorruimte huren in Alkmaar

Kantoor in Alkmaar huren? Bij Smart Business Center in Alkmaar kun je al terecht voor een kantoorruimte vanaf ca. 15 m2. En dat ook nog eens op flexibele of tijdelijke basis. Dat maakt ons kantoor voor iedereen realiseerbaar. Wij verwelkomen dan ook grote en kleine huurders. 

Vergaderzaal huren Alkmaar Heerhugowaard vergaderruimte zakelijk

Kantoor huren in Alkmaar

Bij Smart Business Center kun je per direct een kantoor huren in Alkmaar. Onze kantoorruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein aan de Comeniusstraat, net buiten de ring van Alkmaar. Het kantoor is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. 

Goede faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid maken onze kantoorruimtes een fijne plek om te werken. Je kunt bij ons een fulltime kantoorruimte huren in Alkmaar. Je profiteert dan optimaal van alle faciliteiten die aanwezig zijn. Zo worden je gasten professioneel ontvangen door onze receptie en is het gebruik van koffie, thee en water inclusief.

Al meer dan 12 jaar is Smart Business Center een begrip in flexoffices en support. Je kunt ons contactformulier invullen om een rondleiding te boeken, dan laten we je graag onze kantoorruimtes zien en kun je de sfeer proeven!

Een fulltime kantoor huren

Met een fulltime kantoor beschik je over een volledig ingericht kantoor. Het is volledig gemeubileerd en je kan dus direct aan de slag in je nieuwe kantoorruimte in Alkmaar. Over internet en telefonie hoef je je geen zorgen te maken. Er is een plug and play internetaansluiting en VoIP telefonie. Schoonmaak is ook geregeld. Bovendien heb je zeven dagen per week toegang tot je eigen kantoorruimte en kun je dus werken wanneer het voor jou uitkomt.

Een kantoor in Alkmaar met anderen delen? 

Wil je liever een eigen kantoor hebben, maar wel een plek hebben waar je kan werken wanneer jij dat wilt? Dan is een gedeeld kantoor de perfecte oplossing. Je deelt de kantoorruimte dan met anderen die hetzelfde contract hebben afgesloten. 

Wanneer je een kantoor deelt met een andere ondernemer, huren jullie de ruimte gezamenlijk en delen daardoor de kosten. Je hebt dan zowel een vast eigen kantoor met een afsluitbare kast als alle faciliteiten die een professioneel business center je biedt. Wel met beide jullie eigen contract.


Wil je graag een kantoor huren in Alkmaar, maar kun je je niet helemaal vinden in de hierboven genoemde opties? Smart Business Center staat open voor jouw wensen of eisen en denkt graag met jou mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
Kantoorruimte huren Alkmaar Heerhugowaard flexwerkplek virtueel vergaderen
Vergaderzaal huren Alkmaar Heerhugowaard vergaderruimte zakelijk
Vergaderzaal huren Alkmaar Heerhugowaard vergaderruimte zakelijk
Kantoorruimte huren Alkmaar Heerhugowaard flexwerkplek virtueel vergaderen