Kantoorruimte huren?

Het Smart Business Center is anders dan andere. We bieden zelfstandigen en bedrijven een moderne en sfeervolle werkomgeving op basis van een ALL-IN concept. Zo ben je volledig gefaciliteerd tegen een vaste en scherpe prijs. Ook vooraf weten waar je achteraf aan toe bent? Kom langs!

Er is een groot aanbod van diverse kantoorruimten, flexwerkkantoren en virtuele kantoren. Alles in combinatie met flexibele contracten en heldere afspraken.
Full service kantoor of alleen een kale ruimte huren? Het kan allemaal! Kortom: een professioneel business center met veel mogelijkheden

All-inclusive kantoorruimten

Huren van een all-inclusive kantoorruimte is standaard bij ons. Dat wil zeggen dat de ruimten gestoffeerd en gemeubileerd zijn en voorzien van ‘plug & play’ VOIP-telefonie- en internet. Je verspilt geen tijd aan het regelen van allerlei randzaken, maar je kunt zeer snel aan de slag. Ideaal voor ZZP’ers, freelancers, bedrijven met een gering aantal werknemers of bedrijven die om wat voor reden dan ook over tijdelijke kantoorruimte in Alkmaar willen beschikken.

Rondleiding?

Een goede eerste indruk krijg je al door onze foto’s te bekijken. Maar de beste indruk krijg je toch echt met een rondleiding.

Vul het contactformulier in of bel om een afspraak te maken naar tel. 072820 03 31. Wij zorgen dat de koffie (of thee natuurlijk) klaar staat

Ook flexibel doorgroeien?
Offerte aanvragen

Smart Business Center

Het Smart Business Center faciliteert bedrijven en zelfstandige professionals met een professionele en inspirerende werkomgeving.

De sfeer is prettig, warm en modern zonder dat het een dure uitstraling heeft. De business lounge neemt een centrale plaats in. Hier kun je met een klant of relatie afspreken voor een informeel gesprek onder het genot van een kop koffie of thee. De business lounge is voorzien van een coffee corner en een leestafel en is daarmee een uitstekende plek om met andere huurders te netwerken!

We verhuren op zeer flexibele basis volledig gestoffeerde kantoren die voorzien zijn van aantrekkelijke moderne meubels, maar ook werkplekken in een open en zeer lichte ruimte. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van onze fraaie business lounge en tegen betaling een van onze vergaderfaciliteiten. Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding en aanbod is uniek!

Dit kan je allemaal verwachten bij jouw plek in het Smart Business Center

Personal
Branding

De sfeer in het hele pand en de daarbij behorende faciliteiten zijn een marketingtool voor flexwerkers en vaste huurders. Afspreken in het business center met klant of prospect draagt bij aan een professioneel imago voor jou als huurder. Het doel is dat het business center bijdraagt aan het verkrijgen en bestendigen van het vertrouwen van (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

VoIP telefonie
& Snel internet

In het Smart Business Center maak je gebruik van moderne VOIP telefonie en een snelle internetverbinding. Naast flexibiliteit (je kunt zelf je telefoonnummer beheren), brengt dat ook een flinke besparing op jouw telefoonkosten met zich mee.

Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons