Smart Crew

Bedrijven bestaan uit mensen en goede bedrijven uit goede mensen. De crew brengt het concept dagelijks tot leven en zorgt voor de juiste sfeer en organisatie. We stellen ze graag even voor.

vergaderzaal alkmaar huren
Mikel Bregman

Mikel is verantwoordelijk voor de sales en het contact met zowel nieuwe klanten als bestaande huurders. Hij zorgt ervoor dat ons concept gehandhaafd wordt en denkt graag met u mee over de mogelijkheden die het Smart Business Center te bieden heeft. Nieuwe huurders worden door hem gastvrij ontvangen, zodat zij vanaf dag 1 hun weg weten te vinden en zich thuis voelen.

Claudia Buren

Claudia is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van Smart Business Center.  Zij zorgt ervoor dat daarin alles goed geregeld wordt en dat er een goede sfeer hangt binnen het center. Maar ook facilitair en administratief is zij het aanspreekpunt voor onze huurders en hun gasten. Wilt u een offerte op maat voor een vergadering? Dan is Claudia de aangewezen persoon.

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen