Strippenkaart

Bij Smart Business Center kun je al terecht voor kantoorruimte vanaf ca. 15 m2 en dat ook nog eens op tijdelijke of flexibele basis. Dat maakt een kantoor voor iedereen bereikbaar.

Hoe werkt een strippenkaart?

Een flexibele werkplek gebruiken zonder contractuele verplichtingen en alleen wanneer jij dat nodig hebt. Bij het Smart Business Center kan dit met een strippenkaart. Ideaal voor als je het thuiswerken even wilt afwisselen met een fijne kantooromgeving.

Ervaar ultieme vrijheid met onze strippenkaart. Je schaft een strippenkaart éénmalig aan voor jouw flexwerkplek of flexwerkkantoor en deze blijft geldig tot 1 jaar na aankoop. Wil je flexwerken of vergaderen op locatie? Het enige wat jij dan hoeft te doen is je strippenkaart meenemen, afstempelen en je bent klaar om lekker aan het werk te gaan. 

De strippenkaart is ook makkelijk te combineren met een Virtueel kantoor of Smart Office.

Alle voordelen op een rij
Zeg gedag tegen thuiswerken, hallo Smart Business Center, alle voordelen op een rij:

  • Strippen zijn geldig tot één jaar na aanschaf geldig op basis van 1 of 2 personen.
  • Gebruik van flexibele werkplek of compleet gemeubileerd flexwerkkantoor op onze locatie in Alkmaar.
  • Geniet standaard van 10% korting op alle vergadermogelijkheden.
  • Mogelijkheid tot deelname aan door SBC georganiseerde netwerkactiviteiten.
  • Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein voor jou en jouw bezoek.

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons