Tijdelijk kantoor huren in Alkmaar

Wil je een tijdelijk kantoor huren in Alkmaar? Bij Smart Business Center kun je op flexibele basis een kantoor huren waarbij je tijdelijk gebruik kunt maken van onze ruimtes en faciliteiten.

Offerte aanvragen

Tijdelijke kantoorruimtes huren

Bij ons kun je terecht voor flexibele, tijdelijke kantoorruimtes. Zodat jij als ondernemer de ruimte hebt om te blijven groeien. Ideaal voor ondernemers die geen verplichtingen willen aangaan op de lange termijn. Of het nu gaat om een kantoorruimte op vaste basis of een kantoorruimte op tijdelijke basis, wij bieden de flexibiliteit om als bedrijf te kunnen blijven groeien.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijk kantoor voor je team of een werkruimte zoekt voor een project. Bij Smart Business Center in Alkmaar vraag je een op maat gemaakte offerte aan die afgestemd is op jouw behoeftes. Wil je meer informatie ontvangen? Vraag nu een offerte op maat aan.

Voordelen van Smart Business Center

Smart Business Center bevindt zich op het bedrijventerrein aan de Comeniusstraat, naast de ring van Alkmaar. Hierdoor zijn onze kantoorruimtes goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met de trein? Ons kantoorpand is op 5 minuten fietsen en 15 minuten lopen van het centraal station van Alkmaar.

Onze kantoorruimtes hebben voldoende parkeergelegenheid en je geniet als ondernemer van alle faciliteiten die Smart Business Center te bieden heeft. Benieuwd naar onze kantoorruimtes of wil je een vrijblijvende rondleiding? Neem dan contact met ons op!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’, maar ook hieronder vindt u ons servicepakket:
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons