Vergaderen

Smart Business Center biedt verschillende formaten qua vergaderruimten aan. Hier kun je rustig met klanten, partners of leveranciers een bespreking houden.

Door een theateropstelling is het ook mogelijk om presentaties, workshops of lezingen te houden.  De uitstekende bereikbaarheid (direct vanaf de A10) en het gratis parkeren zijn voor bezoekers andere belangrijke voordelen.

Faciliteiten

Het Smart Business Center biedt verschillende vergaderruimten in diverse afmetingen. We onderscheiden een drietal vergaderruimten met verschillende  fmetingen:

Hierdoor bezit je ‘best of both worlds’: een vast eigen kantoor met je eigen afsluitbare kast plus alle faciliteiten van een professioneel business center tegen relatief lage kosten!

Specifieke wensen?

Ook daar wordt rekening mee gehouden. Beamer of een lekkere geserveerde lunch? Laat het gerust weten, dan kijken we graag naar de juiste oplossing.

Arrangementen

Wij werken met full service arrangementen, waarmee wij een volledige service kunnen garanderen. Uiteraard is hierin ruimte voor uw wensen en behoeften. Heeft u andere wensen? Dan denken wij graag mee!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Flexibel werken en huren

Met een virtueel kantoor kan je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of leveranciers.

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wilt u graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor u klaar. U krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in uw wensen en behoeften.

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden