Vergaderen in Alkmaar

Bij Smart Business Center vind je de vergaderlocatie die bij jou past. Je kunt hier in alle rust vergaderen met klanten, partners of leveranciers op een mooie en moderne locatie.

Offerte aanvragen
vergaderruimte huren alkmaar

Vergaderlocatie in Alkmaar

We verwelkomen je graag in een van onze vergaderruimtes. Onze locatie in Alkmaar is uitstekend bereikbaar. Voor jou en jouw gezelschap is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Vul onderstaand offerteformulier in of bel naar 072-8200331

Bekijk onze routebeschrijving.

Volledig verzorgd vergaderen

De vergaderruimte staat bij aankomst voor je klaar. Op de dag zelf kun je gebruikmaken van de beschikbare vergadertools. Zo vind je hier een beamer, flipover, een snelle internetverbinding (draadloos) en alles staat klaar in plug-and-play stand. Zo kun je direct van start met jouw meeting!

Vergaderarrangementen

Wanneer je een vergaderruimte huurt, maak je gratis gebruik van onze koffie- en theefaciliteiten. Wil je een volledig verzorgde vergadering inclusief catering? Wij bieden ook full service vergaderarrangementen. Wanneer je kiest voor een van onze vergaderarrangementen zijn alle facetten inbegrepen; de vergaderruimte, vergadertools, eten en drinken en de schoonmaak. Makkelijker wordt het niet. Heb je andere wensen? Wij denken graag met je mee.

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons