Vergaderen

Bij Smart Business Center vind je de vergaderlocatie die bij jou past. Hier kun je in alle rust vergaderen met klanten, partners of leveranciers.

Vergaderlocatie

Naast dat je bij ons een kantoorruimte, flexplek of virtueel kantoor kunt huren, beschikken we over verschillende vergaderruimtes.

Snel meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Vergaderen op jouw manier

We verwelkomen je graag in een van onze uitgebreide vergaderruimtes. Onze locaties in Amsterdam en Alkmaar zijn uitstekend bereikbaar. Voor jou en jouw gezelschap is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Kom je met openbaar vervoer? Ook dan zijn wij goed bereikbaar. Bekijk onze routebeschrijving.

Wanneer je bij ons een vergaderruimte boekt, kun je deze inrichten naar jouw wensen. Voor elk gezelschap, groot of klein, beschikken wij over geschikte ruimtes. Ook kun je de vergaderruimte geheel naar eigen smaak inrichten/opstellen. Kies jij voor een theateropstelling voor een presentatie of workshop? Of ga jij liever voor een U-opstelling voor een intieme meeting? Wij regelen het.

Dit verzorgen wij ook

De vergaderruimte staat bij aankomst klaar in afgesproken opstelling. Op de dag zelf kun je gebruik maken van de beschikbare vergadertools. Zo vind je hier een beamer, flipover, een snelle internetverbinding (draadloos en vast) en alles staat klaar in plug-and-play stand. Zo kun je direct van start met jouw meeting.

Vergaderarrangementen

Wanneer je een vergaderruimte huurt, maak je gratis gebruik van onze koffie- en theefaciliteiten. Wil je een volledig verzorgde vergadering inclusief catering? Wij bieden ook full service vergaderarrangementen. Wanneer je kiest voor één van onze vergaderarrangementen zijn alle facetten inbegrepen; de vergaderruimte, vergadertools, eten en drinken en de schoonmaak. Makkelijker wordt het niet. Heb je andere wensen? Wij denken graag met je mee. Vul onderstaand offerteformulier in of neem contact op.

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden