Werkplek huren Alkmaar

Wil je een leuke werkplek huren in Alkmaar? Of je nu een flexibele of vaste werkplek wilt huren, het Smart Business Center biedt de perfecte oplossing voor ZZP’ers, startende en groeiende ondernemers.

Flexibele werkplek huren in Alkmaar

Een flexibele werkplek huren is ideaal voor ZZP’ers en startende ondernemers. Onze flexwerkplekken vind je in de business lounge. Deze plek is ideaal als je graag werkt in een open ruimte waar meerdere mensen aan het werk zijn. Geniet hier van de prettige, productieve ambiance, snelle WiFi en heerlijke koffie.

Flexkantoor huren in Alkmaar

Op zoek naar een privé werkplek? Dan kun je ook één van onze flexkantoren huren. Je hebt dan een werkplek waar je ongestoord aan het werk kunt. Wanneer je een flexibele werkplek huurt, kun je dit combineren met een virtueel kantoor. Zo geniet je van een professionele uitstraling tegen relatief lage kosten.

Vaste werkplek huren in Alkmaar

Wil je een vaste eigen werkplek huren in Alkmaar? Dat kan! Bij Smart Business Center bieden we al kantoorruimte vanaf 12m2. Je kunt bij ons zelfs op tijdelijke basis een kantoor huren of je kunt een kantoor delen met andere ZZP’ers of ondernemers. Zo wordt een eigen kantoor voor iedereen bereikbaar.
Kortom, of je nu een flexibele of vaste werkplek wilt huren, bij Smart Business Center kunnen ZZP’ers en ondernemers terecht voor een goede en moderne werkplek. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 072 – 820 03 31 voor de mogelijkheden.

Kantoor huren Alkmaar flexwerkplek virtueel vergaderen
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons