Werkplek Alkmaar

Op zoek naar een leuke werkplek in Alkmaar? Het Smart Business Center biedt de perfecte oplossing voor ZZP’ers, startende en groeiende ondernemers.

Flexibele werkplek

We bieden verschillende soorten werkplekken aan in Alkmaar. Zo kun je bij ons een flexibele werkplek huren in onze business lounge.

Op zoek naar een privé werkplek? Huur dan een van onze flexkantoren. Wanneer je een flexibele werkplek huurt, kun je dit combineren met een virtueel kantoor. Zo geniet je van een professionele uitstraling tegen relatief lage kosten.

Vaste werkruimte in Alkmaar

Wil je een vaste eigen werkruimte in Alkmaar? Dat kan. Bij Smart Business Center bieden we al kantoorruimte vanaf 12m2. Je kunt bij ons zelfs op tijdelijke basis een kantoor huren of je kunt een kantoor delen met andere ZZP’ers of ondernemers. Zo wordt een eigen kantoor voor iedereen bereikbaar.

Kortom, bij Smart Business Center kunnen ZZP’ers en ondernemers terecht voor een goede en moderne werkplek. Of je nu op zoek bent naar iets flexibels of iets vasts. Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op 072 – 820 03 31 voor de mogelijkheden.

klanten
Vragen, offerte of huren?
Neem direct contact op of kom langs!

Servicegericht

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vindt u dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’.
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Al meer dan 12 jaar een begrip in flexoffices en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Bij Smart Business Center geniet u van uitstekende service.

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling. Er zijn verschillende kantoorstijlen: wit hoogglans, lichte houtkleur of donkere houtkleur. De keuze is aan jou!

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Locaties

Op deze locaties zijn wij te vinden