Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Alkmaar

Virtueel kantoor Alkmaar

Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing voor starters en professionals die vanuit huis werken of extern bij klanten zitten. Zoekt u een professionele uitstraling tegen lage kosten, adequate telefoonopname en de mogelijkheid om je prospect te ontvangen? Dat kan bij het Smart Business Center Alkmaar door middel van een virtueel kantoor. Dit is een tool om te bouwen aan een professioneel imago en het werven van klanten. U ontvangt altijd uw klant op een professionele locatie en de telefoon nemen wij op met uw bedrijfsnaam. Zo houdt u tijd over voor uw klanten en bent u altijd bereikbaar.

Virtueel Kantoor

PRESTIGIEUS VESTIGINGSADRES

Met een virtueel kantoor kan je de locatie gebruiken als bezoek en postadres. Daarmee sta je zakelijk goed in de markt. Dat kan handig zijn in het contact met nieuwe klanten of opdrachtgevers.

PROFESSIONEEL POSTADRES

Op al je uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier etc. mag je ons adres als postadres opgeven. Wij sturen 2 keer per week de post naar je door. Met zo'n professioneel postadres maak je op potentiële klanten en/of opdrachtgevers een extra goede indruk.

FLEXIBELE VOIP TELEFOONCENTRALE

Je maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en je telefoonnummer zelf beheren. Zo creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid.

ZAKELIJK INSCHRIJVEN

Wilt u zich naast een postadres en telefoonnummer ook zakelijk inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Dan raden wij een Smart Office aan.

MAKKELIJK COMBINEREN

Naast een virtueel kantoor ook een inspirerende werkomgeving waar u af en toe kunt werken of afspreken? Dan kunt u een virtueel kantoor ook gemakkelijk combineren met de verschillende flexwerk mogelijkheden in Smart Business Center Alkmaar.

Direct een Virtueel Kantoor aanvragen?

LOCATIES