Locatie Amsterdam

Smart Business Center Amsterdam ligt op een goed bereikbare kantoorlocatie.

U kunt er uitstekend ruim en gratis parkeren op eigen terrein.
Er is een groot aanbod van diverse kantoorruimtes,
flexwerkplekken, flexwerkkantoren en vergaderruimtes. Of alleen een zakelijk postadres nodig? Het kan allemaal!Alles in combinatie met flexibele contracten en heldere afspraken. Kortom, een professioneel business center met veel mogelijkheden.

All-inclusive kantoorruimten

Wij verhuren all-inclusive kantoorruimten. Dat wil zeggen dat de ruimten gestoffeerd en gemeubileerd zijn en voorzien van ‘plug & play’ VOIP-telefonie- en internetaansluitingen. Je verspilt geen tijd aan het regelen van allerlei randzaken, maar je kunt zeer snel aan de slag. Ideaal voor ZZP’ers, freelancers, bedrijven met een gering aantal werknemers. Ook bedrijven die over tijdelijke kantoorruimte in Amsterdam willen beschikken hebben hier ruime keuze.

Rondleiding?

Een goede eerste indruk krijg je al door onze foto’s te bekijken. Maar de beste indruk krijg je toch echt met een rondleiding.

Vul het contactformulier in of bel om een afspraak te maken naar tel. 020820 21 27. Wij zorgen dat de koffie (of thee natuurlijk) klaar staat!

Ook flexibel doorgroeien?
Offerte aanvragen
Al meer dan 12 jaar vertrouwd

Het Smart Business Center biedt haar gebruikers een uitgebreid servicepakket aan. Niet alleen vind je dit terug in ons heldere prijsbeleid zonder verborgen ‘kosten’. Al meer dan 12 jaar zijn we een begrip in flexkantoren en support. Van kantoorruimtes en de mogelijkheid tot flexwerken tot vergaderingen en virtuele kantoren. Meer weten? Neem contact op!

Offerte aanvragen
Gestoffeerd & gemeubileerd

Onze kantoren onderscheiden zich in een moderne uitstraling en zijn ingericht met tijdloos meubilair.

Offerte aanvragen
Roelstoel vriendelijk

Het Smart Business Center is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee speciale ingangen op de begane grond en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Alle faciliteiten zijn via de lift toegankelijk.

Offerte aanvragen
Bemande Receptie

Tijdens de kantooruren is de receptie bemand. Hier wordt niet alleen jouw telefoon opgenomen, maar worden ook je gasten persoonlijk ontvangen. Ook dat draagt bij aan een professionele werksfeer.

Offerte aanvragen
Telefoon Antwoordservice

Je telefoon wordt snel en accuraat opgenomen met jouw bedrijfsnaam door de receptioniste. Dat geeft klanten of leveranciers een professionele indruk van je instelling en werkwijze. De eerste 50 telefoonaannames per maand zitten er standaard in, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Internetverbinding

Het pand is voorzien van CAT 6A bekabeling en Wifi. De kabelverbinding verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee heb je een vaste en snelle internetverbinding. Het internetabonnement is inclusief, dus geen extra kosten!

Offerte aanvragen
Koffie & thee

In onze gezellige coffee corner staat een goede koffiemachine voor een lekkere kop koffie. Voor het nuttigen van koffie en thee worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze zijn inclusief.

Offerte aanvragen
Bedankt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heb je een vraag?

Wil je graag persoonlijk en professioneel geholpen worden door een van onze adviseurs? Wij staan voor je klaar. Je krijgt een goed advies en hier is men oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en behoeften.

Bel ons
SBC Amsterdam
Lounge Amsterdam
Vergaderzaal Amsterdam
Werkplek Amsterdam
Lounge Amsterdam