Telefoonnummers
U bekijkt nu locatie Amsterdam

Faciliteiten Amsterdam

Het Smart Business Center Amsterdam biedt haar gebruikers een uitgebreid pakket aan faciliteiten en services.

Zie hieronder onze belangrijkste faciliteiten of bekijk onze introductievideo hier rechts.

Vragen, offerte of huren? Bel ons direct!

Kantoorruimtes

Gedeelde en fulltime kantoorruimtes

Smart Business Center is modern en onder architectuur gebouwd. Alle kantoren zijn voorzien van veel daglicht, wat zorgt voor een prettige werksfeer.

Receptie

Receptie & ontvangstlobby

Bij binnenkomst valt direct de ruime en lichte receptie op. Na een persoonlijk ontvangst door de receptioniste kan de klant of gast even plaatsnemen in de ontvangstlobby. Zo wordt uw klant professioneel ontvangen!

Businesslounge

Ontmoetings- en netwerkplek

De gezellige en sfeervolle business lounge bevindt zich op de begane grond. Een goede plek om met een collega of relatie een kop koffie te drinken, maar ook een uitgelezen ontmoetings- en netwerkplek.

COFFEECORNER

Een heerlijke ontmoetingsplek

Op de begane grond bevindt zich een coffee corner met een uitstekende koffiemachine. Een heerlijke ontmoetingsplek om andere flexwerkers of huurders te ontmoeten en te netwerken.

LEESTAFEL

Nieuwste dagbladen en magazines

De leestafel is een prettige manier om even te ontspannen en andere flexwerkers of huurders te ontmoeten. Op de leestafel vindt u de nieuwste dagbladen, interessante glossy's en business magazines.

BEREIKBAARHEID

Gelegen aan ringwegen

Het Smart Business Center is gelegen nabij de ringwegen in Amsterdam. Zo ben je minimale reistijd kwijt.

VERGADEREN

Beschikbare vergaderfaciliteiten

Huurders en externe klanten kunnen gebruikmaken van onze vergaderruimten. Bijvoorbeeld om in alle rust met een prospect een bespreking te voeren of om bijvoorbeeld te brainstormen. Je huurt de vergaderruimte al vanaf € 15,- per uur.

VOIP TELEFONIE

Flexibele state-of-the-art VOIP

Je maakt gebruik van state-of-the-art VOIP telefonie. Hiermee kun je 24/7 inloggen in het systeem en daarmee je telefoonnummer zelf beheren. Daarmee creëer je optimale flexibiliteit in je telefonische bereikbaarheid.

SNEL INTERNET

Razendsnel glasvezel internet

Onze kantoren zijn voorzien van CAT 6A bekabeling en het internet verloopt via de snelheden van glasvezel. Daarmee beschikken onze huurders over een snelle internetverbinding.

KOPIËREN

Professionele kopieermachine

De receptie is voorzien van een professionele kopieermachine. De receptie helpt u ook graag om bijv. boekjes in te binden of documenten te plastificeren.

KLIMAATSYSTEEM

Klimaatneutrale omgeving

Het Smart Business Center heeft klimaatbeheersing, dat wil zeggen dat de temperatuur en luchtvochtigheid continu wordt geregeld. Dat kan door de verwarming of door airconditioning zelf in te stellen. De business lounge is voorzien van vloerverwarming.

PARKEREN

Gratis parkeergelegenheid

Rond het pand zijn voldoende parkeerplekken om zonder zorgen te parkeren. Bovendien is het gratis en op eigen terrein.

Vragen, offerte of huren? Bel ons direct!

LOCATIES